Pluggfri dag.

Eftersom jag lämnade in min hemtenta idag bjöd jag mig själv på en skolfri dag. Välbehövligt. I och för sig blir det en sådan även imorgon (fan, det tänkte jag inte på, stress!!) då jag efter jobbet ska med Helen någonstans för att få min födelsedagspresent, roligt! Datumet har varit spikat i två månader, så jag är grymt nyfiken!

Nu ska jag packa lilla väskan till imorgon och bädda ner mig med Spencer. Imorgon är en annan dag, som man säger...

Natti!

Slut för idag, tack för idag!

image104

Nu har jag äntligen gjort klart alla uppgifter i hemtentan utom en, som får vänta till imorgon. Nu ska hoppa in i duschen, sen se Little Britains Julspecial på tv och sedan bli hämtad av S för att se Guldkompassen på bio! Känns juligt och mysigt efter min pluggisolering. Den kommer i och för sig att fortsätta en bit in på nästa vecka, men ändå!

Ha en trevlig avslutning på lördagen, det ska jag!


Lucia

image103

Sådär. Trots hemtentan hann jag med lite lussemys, nu äter Spencer pepparkakor och jag väntar på att S ska komma hem från jobbet! :) Nu minsann, nu låter det i låset!

Natti!


Ett steg på väg...

Artikelreflektionerna inlämnade, med 30 minuter till godo...:) Jag blev dock lite sur när jag såg att de där sidorna som jag slitit för att få ihop bara genererar 1 jäklar poäng! Surt!

Nu ska jag ta tag i min hemtenta, den ska vara klar på måndag. Den är i alla fall på 6 poäng!

Sen är det "bara" PM-arbetet kvar och sen är det ÄNTLIGEN slut!

Nu ska jag hämta en kopp Rooibos för att fira!



PS! Jag ligger för närvarande högst i en budgivning på en 2:a på Knivsöder... De två andra funderar eller går inte att få tag i sa mäklaren. Får se imorgon hur det går! DS!

Julen är här!

image101

Idag åkte jag buss hem ihop med en gran. En fullvuxen gran, till och med. Det var rätt kul i rusningstrafiken, och rätt mysigt att det doftade jul på hela 53:an!

På jobbet har vi ägnat oss åt att sjunga med till Absolute Christmas-skivan idag. "Mer jul" är som alltid favoriten och spelas om och om igen. Adolphson och Falk var genier...

Imorgon är det lucia. Det firas antagligen sedvanligt med lussekatter, pepparkakor och glögg på jobbet. Synd att jag går på diet, jag får ägna mig åt enbart glöggintag. ;)


Nu, åter till Artikelreflektionen!

Andas, flicka lilla!

Jag finns kvar, om än i lite slitnare form!

Efter galen dag utan kollegor (kurs, sjukdom) traskade jag iväg till gymet för en stund på pedalmaskinen (vad heter den EGENTLIGEN??) och cykeln, och sedan en välbehövlig kvart i solariet för att pusta ut. Nu, ett par timmar senare, har jag:

 * handlat mat och sand till Spencer i jul som S ska ta med sig till Strängnäs
* ätit en grym hemgjord sallad med fetaost, kalkon, avokado, senapsvinägrette, ruccola....
* dammsugit
* vikt tvätt

...och nu pluggar jag. Vad hände med det där lilla ordet "vila"? Nope, doesn't ring a bell!

Jag längtar så otroligt mycket till den 15 januari, då är skolan slut och jag ska börja leva igen! Vänta er middagsinbjudningar!


Puss och kram!


Julpanik, någon?

Åh, har så otroligt mycket för mig nu att jag blir helt apatisk, gör ingenting, och sen skriver en packlista till jul istället. Det är tre veckor kvar ungefär, jag har 2 artikelreflektioner, en hemtenta och ett jäkla PM-arbete att skriva, och jag skriver en PACKLISTA! Hopplöst fall. Packlistan blev dessutom skitlång. Hur ska jag orka släpa allt till landet och sen till Stränkan? Bara Spencer väger ju ett ton...

Dagens överraskning var att S nog kommer till Söder imorgon! Väldigt mysigt, jag behöver hans lugn... Idag kom vi fram till att han är bättre än alla mediciner i världen för mig (med syftning till den senaste tidens sjukdomsanhopningar) och slutsatsen blev då att han är Iprenmannen! Charmigt...;)

Idag smet jag förbi gymet på hemvägen och solade. Bara. Inte bra. Skulle träna imorgon, men då kommer ju S. Och på onsdag har vi julfest för kunderna. Min rosa träningsväska får således stanna på Söder ett tag till.

Nix, nu måste jag plocka undan lite!

Puss och kram!

Advent på Söder

Idag är jag ensam hemma. Eller, sen 11-tiden imorse i alla fall. Herrn skulle vara flyttkarl över dagen, så efter mysig adventsfrukost bestående av hjortronglögg (alkoholfri förstås, vi är väl inga alkisar och dricker starkglögg på morgonen, heller!), lussekatter och pepparkakor med ädelost blev jag lämnad med skolböckerna... Kul. Kom dock på igår kväll att jag inte sovit själv på en hel vecka igen, så det var väl dags.

Helgen har varit trevlig, med after work-vin på Clarion i fredags med flickorna, sedan film och vissen karl på kvällen. Basar och julmarknad igår, samt hejdå-middag hos päronen för lillebror. Jag fick hålla mig för att inte gråta, men tänker tänka extremt positivt. Det är ju skitsällan det händer något när man gör FN-tjänst. Och "räkmackeungen" som vi kallar honom klarar sig ju alltid. :)

I veckan blir det fullt ös med julfest med jobbet bland annat. Ska ha klänning igen. Stort.

Nu ska jag kasta mig över jobbiga artiklar igen och äta lite fler pepparkakor.

Förresten. Jag måste ha världens bästa S. Igår kväll när han kom hem vid 23 hjälpte han mig att rota efter julstjärnor och adventsljusstakar i källaren, samt installera det hela med timer så att ljusstaken skulle lysa på morgonen när vi vaknade... Fantastisk helt enkelt.

RSS 2.0