Kottar...i massor!

Mamsen har fått för sig att tomten här på landet behöver mer ljus, så imorse var en stilig ung man från Jimmys Trädservice här och fällde ett gäng granar... En jäkla massa ved blev det, och till min förtret även tusentals kottar, eftersom det tydligen var min uppgift att samla ihop de små jäklarna.... Efter 18000 hinkar är det i alla fall så gott som klart nu, och morgondagen kan ägnas åt annat, typ måla en säng tror jag att de hade tänkt sätta mig på.. Aldrig någon vila, bara jobb, jobb, jobb.....


Puss!


Landet..

..och ska strax äta! Kim åkte hem idag, men jag är kvar och gosar med Spencer och päronen medan Ida och Lisa passar lägenheten, känns tryggt! :) Och gissa vad??! Jag kom in på Marknadsföringen! Kul! Nu jäklar ska här bli plugga av, jag ska knäcka! :)

Dags för mat!

Pyss!

LÄGER!

Sitter på internetcafeet på Jiingi, gratis internet i 15 minuter, man får snabba sig! :) Det är typ jag, Helen och tusen 11-åringar som sitter här, men vi måste helt enkelt fajtas mot offline-stressen....

Imorgon blir det stort event med alla 19000 pers, ska bli kul. Nästan lika kul som att favvo-skåningarna Ida och Snucke var här på besök idag! Lite underligt att se folk "utifrån" här inne, men roligt som fasen!

Nix, back to base camp för middag!

Puss o kram, snart är jag tillbaka i verkligheten!

Stress, stress!

image74

Nu drar jag snart! Sista rycket hemma ikväll, det ska dammsugas, diskas och bytas lakan, sen är jag fan KLAR! Ska bli mys att träffa päronen en snabbis imorrn när jag lämnar Lilla Monstret på landet, och sen skitkul nere i Skåne! Fick höra igår att Snucke och Ida kommer och hälsar på på tisdag, hoppas på bra väder då!

Haha, flera stycken på jobbet har gjort iq-testet nu, men jag ligger fortfarande i topp! Tänker dock inte ge Helen adressen, hon är alldeles för smart....;)

Nix, nu ska jag göra chevre-pasta! "Denna jävla chevre", som Helen skulle uttryckt det.... Jag köper alltid typ ett kilo i taget, och glömmer bort att äta den innan det typ är en dag innan den går ut....

Jaha, ha det då!

Jäklar!

Fastnade just i ett IQ-test på nätet, vilket tydligen ska vara väl överensstämmande med de "normala" IQ-testen, och jag hade 122, högre än 92 procent av populationen!!! Fy helvete vad bra jag är! Fan, om man skulle bli hjärnkirurg ändå....:)

Natti!

//Smartaste Sessan

Borde verkligen..verkligen...

..SOVA!

Har ägnat kvällen åt tvättsortering, städning och min egen "lilla" lägerpackning (tur att bilen går nästan ändå fram!), supertrött nu! Riktigt skönt att komma hem kl 18 istället för 21 idag, som jag hade räknat med, fortsätter det så här blir kanske inte helvetesveckan så helvetisk ändå! Vågar inte ropa Hej än dock...

Såg att jag vunnit ett par Longchampväskor på Tradera, roligt! Får väl se dem om några veckor när jag kommer hem från semestern..

Nix, om man skulle ta och fixa till sig lite och hoppa i lådan, innan jag somnar i fåtöljen...

Kram!

På väg..

image73På gång för att ta mig iväg och lägerpacka i Kärrtorp, blir upphämtad om några minuter, skönt! Sen blir det IKEA om vi hinner, därefter till päronen för att plocka upp lägergrejer och vin! :)

Puss!

Oj!

image72

Fan, nu har jag glömt att blogga igen! Har så jäkla mkt på jobbet nu att jag inte har koll på nånting när jag lämnar Marievik på kvällarna känns det som! Sen kan det ju ha nåt att göra med att jag har haft sällskap en del kvällar också...:) Positivt: Älskar sushi och vin lika mkt som jag. Negativt: Tror att jag kan spara 5000 spänn i månaden och typ leva på sågspån....;)

Idag var jag och Lilla Skruttkissen på återbesök på Djursjukhuset Albano, som numera är mina idoler.. Grymma veterinären Titti fixade till hans öga så nu syns det otroligt nog typ ingenting! Till detta från att han nästan förlorade ögat, på 3 veckor. Jag är full av beundran....

Päronen ringde från Skåne, de är hemma från Tyskland och har shoppat vin och sprit så att mitt barskåp/vinställ nu är på väg mot sjukt välfyllda tider! Niiiiice!

Imorgon: after work hemma hos min snyggaste före detta kollega Sandra på Odenplan, hon ska få en guldig trädgårdstomte att ha på balkongen, och kommer antagligen hata oss för det.... Bild kommer!

Nope, dags att plocka ihop present och kläder till imorgon och hoppa i min för kvällen tomma säng. Eller, Spencer brer iofs ut sig över hela fotändan....

Natti!

//Nina

RSS 2.0