Gaaah!!!

image62

Vad fasen! Satt nyss och gjorde ingenting framför tv:n när jag tyckte att en av mina tänder kändes lite underlig... Gick och kollade, och upptäcker att jag inte tappat en utan TVÅ lagningar! Jag har inte haft några hål på säkert 15 år, så det kanske är så att lagningarna trillar ut till slut, men TVÅ???! Åh, vad kostar det här då? Jag har inte lagat ett ändå hål sen jag började betala för det, har ingen aning om vad det kostar, men gissar på ungefär lika mkt som min Lissabonresa nästa vecka.... Fan vad irri... Dags att fila på den där bankrånsplanen då...

Nä, nu är jag för sur för att orka skriva mer, skriver imorgon istället, om hur det gick på jättepresentationen på jobbet. Wish me luck!

Puss!

Fan vad bra man är!

image61

Nu måste jag få skryta igen! Har cyklat MASSOR idag! Eller, iaf hemifrån och till päronen och tillbaka. För mig är det långt iaf, tänk på att jag som mest joggar till bussen annars!

Mötte min granne, som egentligen är jättelik Markoolio men som jag ändå på nåt sätt tycker är söt efter att vi tvättade lampskärmar ihop en gång på en husstädning, när jag skulle ut och pumpa cykeln. Vi chit-chatade lite som vi alltid gör och det var ju trevligt. Mindre trevligt var att jag också mötte honom när jag kom hem från päronen, helt knallröd och svettig. Men, jag ser det som att han kanske tyckte att jag verkade vara en sund och sportig tjej! Haha, så lättlurad! :)

Idag har jag ägnat mig åt sjukt mkt vuxna saker: manglat lakan (jag ser mangling som meditation, rekommenderar det till vem som helst som har ett jobb där pappershögarna ser likadana ut nästa dag som den föregående, oavsett hur mkt man jobbar, mangling leder till något! :) ), sportat (eller jaja, cyklat en mil), gjort en nyttig fruktdrink i min nya mixer, bara en mixer är ju ofattbart många vuxenpoäng.

Dessutom har jag hämtat ut min nya cykelhjälm som jag budat hem på Tradera för 50 spänn. Men, jag kan inte lista det bland vuxengrejer av den enklaanledningen att jag råkade titta i hjälmen, som btw passade utmärkt, och såg en liten lapp där det stod att mitt inköp var en småbarnshjälm, avsedd för barn 3-6 år!!!! Vad fan!

Nu kollar jag på Ocean's 11 och ska väl hoppa i säng snart, allt det här sportandet tar knäcken på en! :)

puss o kram!

Jaha, blind men rik!

image60

Idag har fröken varit hos tant Optikern och fått veta att jag numera är mer än lovligt blind! Minus 7.25 och 5.75 tror jag att det var! Helt sjukt, inte konstigt att jag har ner grejer hela tiden när jag ska på toa på nätterna! Nä fy, det är nästan så man måste le åt skiten, när var det jag skulle boka in den där laseromgången nu igen???

En bra sak som hänt är dock att min väska som är ute på Tradera nu är uppe i 100 spänn mer än jag köpte den för, kul! Då gick jag ju inte back iaf! :)

Satt över igår kväll på jobbet, sa jag det? Helen hjälpte mig med min PP-presentation till på tisdag. Jättesnällt, men idag upptäckte jag att inget att det hon slet ihop igår hade sparats!!! Så nu måste jag göra om det...suck. Men, men, bara att ta nya tag, jag får väl ta sovsäcken till jobbet på måndag och sitta tills det är klart, helt enkelt...

Nix, nu ska jag verkligen sova, tröttande dag, tröttande kväll, trött, trött!

Puss och kram!

Just det, har nästan bokat in midsommaraktivitet idag, Ornö lutar det åt, kul om det blir så!

Duktiga jag!

image59

Sorry, har varit värdelös på att uppdatera bloggen på sistone, har inte varit på humör, tyvärr!

Efter den lilla övertiden ikväll (tack för hjälpen, Helen!) har jag fortsatt min duktighet och anmält mig till några marknadsföringskurser på distans, samt kollat upp intensivkurser för körkort. Känns som ett bra dagsverke! :)

Nu funderar jag på att hoppa i lådan, faktiskt, behöver vara på jobbet lagom tidigt imorrn, ska gå tidigare och fixa synundersökning så att jag kan beställa glasögon på nätet sen, sjukt mkt billigare! Provbågarna skickades i fredags, men jag har inte fått dem än, ska bli spännande!

Natti, natti!

Puss!


Frukost och Tilde

image58 

Kollar på Nyhetsmorgon på fyran samtidigt som jag äter frukost (Rooibos Persika/Passion, dinkelgröt med äppelmos, fullkornsmacka med philly/kalkon/gurka/groddar) och försöker hålla Spencer borta från min gröt... Går sådär.

Just det, tvättar också. Hade ställt maskinen på kl 9 imorse, och flög ur sängen när den satte igång och väckte mig ur min koma. Känns väldigt smart dock att ha en maskin klar redan när man vaknar! Ska hinna med en till innan jag ska iväg på jobbgrejen, ska träffa Carro med familj på Gullmarsplan vid 12 för att få skjuts dit, så snällt! Vem behöver körkort med såna vänner? :)

Fick en massa sms inatt, trevligt förstås, men man blir ju ett riktigt lik av att vakna en massa gånger. Och ja, jag VET att jag kan stänga av ljudet, men då kanske man missar nåt! :)

Nä, nu ska jag äta upp min macka och ta tag i det här! Efter att jag sett intervjun med Josh Groban som kommer strax...

Kram!



Åh, nu är jag upprörd igen! :)

image57

Fick ett mail idag från en dam jag handlat en grej av på Tradera (ett par Marimekkogrytlappar, ja, jag vet, jag börjar bli smått beroende....), och damen ifrån ifrågasatte (!) att jag skrivit ut hur lång leveranstid hon hade i mitt omdöme. Jag skrev det för att hon hade över en vecka längre än det brukar ta, men inte som något negativt, utan som info bara. Hon höll inte alls med utan menade att de där sju extra dagarna var Postens fel och inte hennes, osv... Så det jag fick till 15 dagar fick hon till 6. Fantastiskt! Kan inte folk bara erkänna att de är sega, och inte hålla på och fåna sig? Det är ju ok med längre lev.tid, bara man talar om det, tycker jag!  Jaja, nu har jag fått det sagt iaf! :)

Idag, och igår kväll för den delen, har jag inte fått mkt gjort alls. Lade ut en väska på Tradera igår, eller var det i förrgår, som nu är uppe i 560 spänn, trevligt! Köpte den får ett litet tag sen men har nu dubletter, och mitt nya ekonomiska jag tycker då att det är smartare att kränga iväg den än att den står oh dammar. Hoppas den här köparen blir lika nöjd som hon som köpte kattväskan, hon var helt lyrisk, roligt!!!

Funderar på att ta tag i kvällen, vore trevligt att gå ut och göra Söder lite osäkert, får nog ringa Fredde och kolla vad som händer! Måste dock ta det lite lugnt, imorgon är det stor familje-kund-dag med jobbet, och då kanske man åtminstone inte ska stinka bakfylla...

Nope, ska slänga in en tvättmaskin nu och kolla läget...

Puss!

Åh, vad frilufsig jag kommer vara!

image56

Just ropat hem FIN jacka, som jag tänker ha i sommar på lägret och på landet jämt, när jag tar mina friskus-promenader till bryggan med Spencer, sitter på klippor i solnedgången, osv...:)

Gillar att Helen sa att den är en kombo mellan mig och friluft, det är ju precis så jag vill att det ska vara! (observera att jag INTE mutade henne att säga det!)

Åh, jag trodde just att det var söndag, och att jag snart skulle få slänga mig i soffan för min favvo-tv-kväll, men så kom jag på att det ju är torsdag, och att jag bara ska jobba en dag innan man är ledig igen. Nice! :)

Jaha, om man skulle ta och tänka på mat... Fan, har ju just fikat... Nä, ska läsa lite istället, och fylla i dagens inköp i min nya kassabok! Så jääääävla mogen!

Blev inspirerad...


..igår kväll av Johans lägenhetsklipp, och började surfa runt lite på Hemnet. Hittade en otroligt mysigt inredd balkong, men jag får inte in bilden här nu...suck...

Nu har jag ätit frukost, diskat och latat mig, och väntar bara på att Helen ska vakna och tala om när vi ska kila när till Ringen och shoppa! :) Men, hon är ju så trött av sig att jag nog får ta min power walk innan det, gissar jag, annars blir den aldrig av... IPoden laddad och påfylld, har glömt att kolla vädret bara, men det låter ju inte som om det regnar i alla fall, alltid nåt!

Nope, dags att ta tag i sig!


Puss!

Grattis till MIG!

image55

Idag är det en väldigt viktig dag, för idag har jag namnsdag! I och för sig är det inte Nina, utan Sofia, men eftersom Nina inte har någon egen dag blir Sofiadagen desto viktigare! :)

Trippade över till päronen efter jobbet på lätta fötter och kollade som vanligt under tallriken för att se om där låg något till mig, vilket det enligt familjetraditionen SKA göra när man har namnsdag, men icke! Blev lätt upprörd men agerade vuxet och väntade på att mamma skulle komma hem, och vips låg pengen där som den skulle! Vet inte vad jag ska göra för den, men med tanke på att jag börjat föra kassabok över mina spenderingar har jag full koll på att det finns många små hål att fylla! :)

Kollar för tillfället på Ugly Betty samtidigt som jag håller mig uppdaterad på favvobloggarna, ska nog ta tag i mitt hem sen, Helen kanske kommer över imorgon och då är det väl bra om Skånepackningen är borta i alla fall! Ojoj, terapeuten skulle vara stolt över mig!

Ha en schysst kväll!

//Nina Sofia

Jaha, så var det slut...

Snart var det hemgång då, efter trevlig samvaro i två dagar! Skriver mer när jag kommer hem, men här kommer några bilder från middagen påThaistället "M & S":



Glömde ta kort innan jag började äta, så det blev en bild på mina rester istället...:)

Skeeeoooone, here we come!

image46

Just hemkommen efter tillställning med avdelning, vi var på Hamburger Börs och åt grymt god mat (jag åt hjortfilé, basilikalasagne, rosmarinsky och nåt grönt, typ pesto men ändå inte...) och såg Joe Labero. Riktigt, riktigt kul, oväntat bra! Helen påstår att hon fattade alla trix, det tror jag inte ett dugg på! :P
Jag slutade fundera på hur allt gick till efter ungefär en kvart, sen satt jag och bara log resten av tiden...:)

Nu måste jag verkligen sova så jag inte missar bussfan imorgon bitti, det vore ju jäkligt frustrerande!

Nedan följer ett par bilder från kvällen, enjoy!

     


Puss och godnatt!





//Södersessan

Hemma...

..och tar hand om mig idag, nån gång ska man ju göra det också. Stressig och jobbig vecka som säger ifrån gissar jag. Det får bli dinkelgröt och hallon hela dagen idag så är jag på banan imorrn igen! MÅSTE till jobbet imorgon, har möte med kund på f.m., och det har de redan ställt in 2 ggr, så nu är det 3:e gången gillt, så att säga. Och på kvällen ska vi med avdelningen (se fånig bild längre ner) ut och käka. Ska bli supertrevligt, så jag måste verkligen  vara på banan då! Jag fick förresten hem ytterligare några paket idag, bilder kanske kommer, bl.a. ett par riktigt fina sjalar som ska få pryda  min hals (eller väska?) i vår!

Nopa, grötdags!

Packa, packa, packaaaa!

Måste ta tag i packningen till helgen, kommer ju inte hinna annars, så himla mkt att göra i veckan, men är inte på humör. Det kanske funkar om jag kollar på Ugly Betty samtidigt? Fick hem min nya Gucci-weekendbag idag, samt matchande necessär, så om jag bara hinner fixa ny dragkedja till väskan (kan skräddare fixa det samma dag?!) får de följa med ner till Hässlehåla, tror jag bestämt.

Nix, inte på skrivhumör, kanske blir nåt senare! Kram, till dess!

Åh, vad roligt med paket!

Har fått hem flera små paket i brevlådan idag, bla ett par Pilgrimsörhängen, jättefina, och min berömda USB-hub, som jag inte riktigt fått fart på än, den funkar när jag ska föra över bilder från mobilen men inte för nätverkskortet, mkt underligt... Får sätta nån datanörd på det!

Idag var det lite utbildningsdax på avdelningen, alla assistenterna hängde vid Chef-Tessans bord, visst ser de ambitiösa ut?? Tessan hälsar förresten att hon är gravid, inte fet....:)

'

Bra dag hur som helst, hann med en del, och efter jobbet hade jag turbolägermöte i Kärrtorp över en pizza (som jag iofs ångrade så fort jag hade ätit upp den..), mkt lyckat och snabbt, precis som jag ville! :)

Här kommer förresten en bild från i lördags, när Dogge uppträdde på eventet Helen fixat på Gärdet. Fick ingen bild på Kungen, tyvärr...:(




Nope, om man skulle ta och engagera sig i lite sänggående... Fan, nu orkar jag inte välja kläder idag heller... Jag tänker alltid att jag ska välja kläder på kvällen eftersom jag är så trött på morgonen, men jag orkar ju aldrig....


Natti!

Kram!



Glömde..



..berätta om min nya helgfrukost! Har i två dagar ätit dinkelgröt (med hackade soltorkade persikor och hela linfrön..) med hallon (hela, inte sylt, viktigt!) och mjölk, fullkornsmackor med philadelphia och gurka, rött passionfruktste, och vattenmelon i bitar som efterrätt! Mmmm.... Det riktigt känns hur fräsch och fin och välmående jag blir inombords! Det trista är ju att jag inte pallar att fixa ens hälften av ovanstående i veckan, det blir köpt fralla på Vasastans Smörgåsbod istället....

På fredag åker jag och Rödluvan till Skåne, jihoo!! Det ska bli ofattbart kul att träffa gänget igen, jag ska komma ihåg att ta många bilder så ni får se Rödluvans gamla ragg (haha, MITT gamla Skåneragg bor numera i Gbg, så honom visas inga bilder på, smaaaart!), våra favvograbbar, kanske enda stället att gå ut på, Kings Head, vem vet!? Kul ska det bli iaf, hoppas att min nya weekendbag kommer hem tidigt i veckan så att jag kan packa i den! :)

Kram! 

Inte bakis!

På strålande humör idag!

Skönt som fasen med två helgdagar i rad utan bakfylla, träkeps, snurrskalle, whatever...  Trevlig liten utgång igår med Rödluvan och D med vänner, det var ett jäkla testande av nya drinkar men jag lyckades uppenbarligen hålla mig på rätt sida om dimman, för ovanlighetens skull! :)

Idag har det blivit besök hos mormor med momsi, mkt trevligt! Och nu, min favvo-tv-kväll närmar sig!

Puss o kram!

Suck...

..bloggportalen har legat nere i flera dagar så att jag inte kunnat skriva, och nu är den äntligen uppe igen, men då är jag istället så trött att jag inte för allt i världen orkar berätta om mina senaste tokig- och dumheter....:)

Dock en rolig sak; fick hem en fin väska idag, så här ser den ut:



Very nice! :) Nix, ska äta nåt nu, sen måste jag nog städa. Utgång blir det nog inte idag, däremot imorgon, jihoo!!!

  Trevlig helg!!!! Puss!

Lite i efterhand....

Här kommer ett par bilder från i helgen, har inte kunnat fixa något med dem på landet! :)

   Rödluvan och Helen när vi hängde hemma hos Helen innan Clarion i fredags!

  Drinkarna på Clarion.... som brukar vara skitgoda men just i fredags sög, faktiskt....


Och så ett par från landet!

  Äpplet är duktig och sliter med sin Andunge! Själv diskade jag....flera gånger!

  Bildbeviset på att Spencer börjar bli så stor att jag knappt får plats i sängen! Eller iaf i min pyttesäng på landet...



RSS 2.0