Oj. En skräll.

Jag upptäckte just att en vän på Facebook "rate-at" mig som:

you
most kiss-able
sexiest
cutest
hottest
most talented

Vilka komplimanger!

Nästan lika trevliga som kommentaren om att jag är bäst för att jag klipper vindruvorna i små klasar....;)


Lockande soffa i mitt fantastiska hem

Har återigen fått komma hem till en lägenhet som är mer välstädad än när jag gick hemifrån i morse.

Jag har ett minne av ett gammalt inlägg jag skrev om att jag önskade att Spencer fått tummar och lärt sig städa, men detta är ju even better. Inte bara tummar har tillkommit, utan en hel, fantastisk människa! :)

Kvällen har ägnats åt träning, inte särskilt länge men tillräckligt för att jag ska känna mig duktig, och en tur till Systemet för inköp till en spontan-vinkväll imorgon hos mig. Ring om ni vill komma!

Nu blir det häng i soffan och plugg innan jag ramlar ner i sängen!



Förresten, hur fasen hinner folk skriva fem inlägg om dagen?? Har de inga jobb? Eller sköter de inte jobben de har? Inte min tekopp....

Lång jäkla dejt och bomber i hallen...

Efter mitt livs längsta tredje-dejt stapplade jag imorse till jobbet och bestämde mig att det nu får vara nog med  dunder och brak och väckta katter mitt i natten, så nu åker DN-skylten upp på dörren!

DN - en tegelsten med glädje

Igår morse vid 2-tiden dunsade det till enormt högt i min hall. Mycket riktigt låg där en DN. Kanske inte så konstigt om det är inte vore för att jag inte prenumererar på nämnda tidning... Men, jag hade faktiskt glömt att jag för flera månader sedan skickade in en kupong om "Gratis DN en månad".

Igår var den inte så välkommen eftersom vi verkligen behövde få sova och inte vakna av jordbävningar i hallen, men idag var det riktigt lyxigt att återigen kunna äta frukost med bilagorna utspridda runt sig i sängen. Jag funderar på att sätta en lapp på dörren:

"Vardagar - behåll DN eller ge den till någon annan
Helger - ja, tack! "

Eller så får jag lägga ett gäng kuddar nedanför brevinkastet bara.

Kents nya... Äntligen!

Jag fick Kents nya "Tillbaka till Samtiden" i födelsedagspresent men har inte hunnit lyssna på den förrän igår. Då lade jag mig raklång på sängen med texthäftet i handen och tog in varenda ord, varenda darrning i Jocke Bergs underbara röst... Och den är ju så bra! Har inte utsett någon favorit än, men det kommer att bli en grym konsert på Annexet, helt klart!

Tillbaka i Kentträsket....för vilken gång i ordningen? :)

Tjoho!

Igår på vägen från jobbet snubblade jag in på Ringen och fyllde på en del förråd, bland annat tehyllan... Fick ett tips från den fantastiska expediten på "Bönor och Blad" om ett grönt te, Green Peach. Jag är alltid milt sagt tveksam till grönt te, men detta invigdes nu på morgonen och var riktigt jäkla bra! Jag inhandlade några sorter till, så nu måste det drickas väldigt mycket te framöver... Inte mig emot!

Varm utanpå och inuti

Bra dejt igår, bra fortsättning idag, och bra allting, faktiskt.

Ikväll laddar jag batterierna inför diverse socialiserande med vänner och bekanta imorgon. Först blir det brunch/fika med Niklas och Johanna, och därefter Singstar/WII-kväll hos Sushi med en hel hög flickor. Roligt!

Plupp på Ecstasy?

Ikväll har jag varit på Nanne Grönwalls show "Vild" på Hamburger Börs. Jag råkade få ett gäng biljetter och släpade med mig en lite blandad, men grymt trevlig, skara. Nanne hoppade runt som en Duracell-Kanin och vi, som satt på andra raden, kom nästan lite väl nära. Men kul var det!

För övrigt har dagen ägnats åt intervju (gick nog rätt bra), träning (blev svettig) och sushi (blev mätt).

Imorgon ska jag gosa med någon utöver Spencer, riktigt trevligt ska det bli! Men först sömn och söta drömmar.

Kram och godnatt!


Lugn kväll på Söder

Dagen gick fint, men inte så fort, på jobbet idag. En hel del att göra men jag jobbade riktigt effektivt och fick mycket gjort, skönt!

Lyckades, trots magvärk bara jag tänkte på det, ta mig till gymet för lite maskinmatch och sol. Känner mig som en lyckad och duktig människa nu...;)

Efter trevlig telefonsamvaro nalkas nu sängen där Spencer redan brer ut sig. Godnatt alla!


Kan som alltid på söndagarna inte somna. Det känns okej dock. Har

Kan som alltid på söndagarna inte somna. Det känns okej dock. Har kvar den positiva känslan från helgen och ska nog lyckas fortsätta vara pigg imorgon också.:) Dagen har varit super, med något som jag inte är säker på om jag såg som en dejt men som blev det, trots inblandning av Tommy, knäpp fightingfilm och en envis förkylning. Trevligt var det hur som helst! Har också hunnit inhandla stövlar, som var bra att Söder-promenera i, samt hälsa på päronen. Kontentan: bra söndag!

Tillbaka igen!

Efter en period av sömngångaraktig tillvaro där det enda som betytt något varit att orka upp till jobbet är jag nu fit for fight igen, och pigg som en mört!

Jag är ruskigt glad att jag tog tag i saken och ställde in helgens festande till förmån för umgänge med La Familia i fredags (grymt trevlig middag hos mig) och därefter omtanke om mig själv, med mycket sömn, mini-spa med plockande, smörjande, borstande, masserande (i fredags, snäll Gudmor), fixande och trixande. Har hunnit plugga en del också. Känner mig som en ny människa!

Nu ska jag strax in till stan för att unna mig ett par stövlar, förhoppningsvis, och sedan får jag kanske långväga besök för att förgylla dagen ännu mer!

Puss på er!


Jaha, det var den födelsedagen. :)

Dagen har varit bra, jag har blivit gratulerad av alla möjliga, det är alltid så kul att få veta att man inte är bortglömd...:)

Jag har ätit tårta och wienerbröd, och blivit sjungen för på tre olika språk. Polska var en nyhet, men konstigt nog var det helsvenska Agneta och inte halvpolska Sushi som sjöng. Jag har också fått hem ett par färgglada strumpor i brevlådan, mycket oväntat och lika uppskattat!

Nu ska jag lägga ner lyxandet (som inleddes med sovmorgon och långt gos med Spencer samt vägrande av tunnelbanan imorse) och städa och fixa lite med tvätten, för på fredag kommer La Familia på besök!

Tack för allt idag, ni är grymma!

Puss och kram!

Gud goes online?

Idag på tunnelbanan såg jag en rolig reklam för Svenska Kyrkan:

Trådlöst

Bön är gratis
Ständig uppkoppling
Be när, hur och var du vill.

Support av alla Sveriges församlingar.


Haha, jag gillar den!

Grattis till mig!Ett år och en jäkla massa åldersnoja rikare...:%2

Grattis till mig!Ett år och en jäkla massa åldersnoja rikare...:)

Hahaha, Facebook Stalker!


Facebook

Jag har inte varit så bra på Facebook. Det är så jobbigt med alla requests och invites att det bara känns rörigt.

Men, nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och lagt upp lite bilder. Duktig flicka!

Aruba?

Ikväll fick jag en invit om att sticka till Aruba över vintermånaderna. Till inviten hörde utlovad kattvakt i fyra månader. Jag skulle nog ha svårt att lämna Lilla Monstret så länge, men ack så lockande... ;)

Norge III

Hur kan man vilja åka ifrån något så här vackert?

image98

Middag med päronen.

DSC00567.JPG
Middag med päronen.

Inte så aktuell, men ändå...

Lyssnade på Winnerbäcks nya imorse, och fastnade i texten till "Tidvis". Den är inte alls aktuell för tillfället, men alla känner vi nog igen oss i den, så fin!

TIDVIS

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått







jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går


det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska




men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst



somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör


det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv

jag ser dina drömmar
sakta lossna från mitt liv

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem


jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry

Frukost.

DSC00562.JPG
Frukost.

Godmorgon mina rara!

Efter en efterlängtad nattsömn har jag och Lilla Monstret nu gosat en massa och förbereder oss nu för söndagsfrukost i sängen.

Vi hörs sen!

Puss!

Norge II

Jag tänkte försöka sammanfatta Norgeresan lite medan jag har den i färskt minne och ändå inte kan sova....

Klockan 5 i torsdags morse larmade mobilen och jag slängde mig en stund senare ut till taxin, där Åsa, Hanne-Lene och Niklas redan satt. Via Arlanda tog vi (och de andra kollegorna/kunderna som åkte i andra taxisar) oss till Oslos flygplats, Gardemoen, där vi blev upphämtade av en full buss med fler kollegor och kunder.
Fyra timmar ungefär åkte vi sedan, tills vi landade i Lom, 30 mil norr om Oslo. Lom är den minsta lilla fjällby ni kan tänka er, men ack, så vacker... Det kändes som att vara i en Carl Larsson-målning hela tiden, utom det faktum att det var snö i Lom.

Torsdagen ägnades åt föredrag, dels av informativ karaktär och dels beteendevetenskapsteorier. Extremt intressant och trots att jag hört beteendevetaren, Oddvar Johnsen, förut var det riktigt roligt. Middagen var "casual" med viltbuffé och sång vid borden. Därefter drinkar och trevligheter! Vi höll oss ganska lugna ändå eftersom den riktiga "festmiddagen" gick av stapeln på fredagen.

Efter grym frukost ägnade vi oss åt fler föredrag varefter vi åkte iväg för att äta lunch ute i skogen, stenhällsgrillad biff med "römme" (typ gräddfil) och bröd. Riktigt gott faktiskt! Sedan hade vi alla valt om vi ville klättra i en höghöjdsbana eller titta på ostystning och ha ost- och vinprovning på ett säteri i närheten. Jag och Åsa, trots höjdskräck, hade valt klättringen. Jag lade ner innan vi ens hade börjat och Åsa efter första etappen. Jag kom på den strålande idén att lifta med en av grabbarna som hade lagat maten, en anställd på hotellet. Vi fick en guidad tur i de fantastiska omgivningarna, en rundtur på Arne Brimis restaurang (Arne B är tydligen tv-kock och Norges svar på Jamie Oliver...) med tillhörande vinkällare, och trevligt sällskap!

På kvällen var det således dags för festmiddag. Jag fick tillfälle att använda min grå ylleklänning och trippade in till matsalen på min alldeles för höga klackar. Jag och Åsa hamnade vid ett bord med samtliga våra favoriter, så vi hade jättekul! 

Nu bjöds det på sexrättersmiddag:

- Viltbuljong på tjäder med lingon
- Kammusslor med någon sås och ruccola
- Ishavsöring med rotfrukter och rom
- Hjortfile med potatismos och rödvinssås
- Hjortron och sorbet
- Ruccolasorbet med youghurtpannacotta.

Under  middagen framfördes ett par låtar, bland annat min favorit "Hallelujah". Den gitarrspelande sångaren var mäkta populär sedan!

Middagen höll på till efter midnatt, och sedan gick det spikrakt utför. Drinkbiljetterna gick åt som smör i solsken, allsång varvades med tequilarace och spontan dans uppstod i receptionen på hotellet.

Kort sagt en sjuhelsikes kul kväll!

Jag kom i säng vid 5 kanske, och gick upp klockan 8. Hua! Jag fick i alla fall i mig en del frukost, men bakfyllan har faktiskt inte släppt förrän nu. 

Återkommer med resten, för nu måste jag sova!
 

Jaha,detta blev min kvällsmat; Persian Grey-te och sardinmackor.Spencer bl

DSC00561.JPG
Jaha,detta blev min kvällsmat; Persian Grey-te och sardinmackor.Spencer blev som väntat omåttligt glad över resterna.

Hungrig.

Måste hitta på något att äta snart, annars går jag av.
Pizzan på Peppes Pizzapå Gardemoens flygplats har försvunnit långt ner i min mage och gör inte längre nytta.
Kanske det nu är dags att hugga in på sardinerna jag av outgrundliga skäl inhandlade för någon vecka sedan?

Spencer lär ju inte gråta över det i alla fall.

Norge

Resan till norra Norge (Lom hette den lilla, lilla byn) med jobbet och en kund var hur bra som helst. Massor av nytt folk, trevliga aktiviteter och föredrag. Och inte att förglömma; ofantligt god mat! Sexrättersmiddagen igår tog priset. När jag hittar menyn i packningen kommer den upp här!

Nu pratar vi alla kjempego norska och har stora planer på att lägga till en massa folk på Facebook. Tyvärr kommer jag ju inte ihåg ett enda efternamn, och dessutom är det ju omöjliga stavningar... Så jag har bara lyckats hitta den som jag fick visitkort av imorse.

Själv letade jag vid den tiden inte visitkort i min väska utan klamrade mig flämtande fast i bussätet och försökte låta bli att tänka på att jag drack min sista drink fyra timmar tidigare.

Liten norsk ordlista:

tuttebär - lingon (väldigt roligt när middagens ingredienser presenterades)
bärs - bajs
kline - hångla
klottring - klättring (svårt ord, jag fattade inte varför någon frågade om jag ville med och klottra...)
tidyr - tjäder (också svårt, vi fick en viltbuljong av tidyr, och jag fattade inte vilka olika 10 djur de hade kokat buljongen av...)

Ändrade planer!

Jag orkar inte resa mig ur sängen. Får följa matchen på datorn istället.


Men jag skulle väldigt gärna vilja ha något att äta. Kan nån hämta? Snälla?

:)


Hemma från Norge...

...och hade nu tänkt vila lite, men så såg jag att det är fotboll på tv, så det blir nog det istället....:)

Snabblogg igen!

Igår somnade jag direkt när jag kom hem (vaknade imorse med kläderna på, när hände det sist efter en NYKTER kväll??) så det blev varken bloggande, packande eller tvättande av det sista.

Ikväll har jag varit och lämnat Lilla Monstret hos kattvakten, god middag bjöds det också på i Sjöstaden innan jag tog mig hemåt igen.

Men, fastnade i ett långt och löjligt trevligt samtal om viktiga saker, så nu har det gått två timmar och jag har fortfarande inte börjat packa... Känns som om det är dags nu med tanke på att taxin kommer klockan 5.50 imorgon bitti....:(

Så, sov sött alla mina kära, så hörs vi snart!

Puss och kram!

Fullspäckad dag...

..men efter lite sammanräkning har jag kommit fram till att den var övervägande positiv.

Bra möten, roliga sms/mms under hela dagen, superbra möte hos min lilla coach, bästa Ewa som nu ska ta "ledigt" ett tag och bli mamma. Fatta att ha en livscoach som mamma, spännande!
Vi ska i alla fall avslutsfika nästa vecka så att hon kan få presenten jag köpt åt henne! Eller åt lill-killen som snart kommer, rättare sagt!

Imorgon blir det nästan lika mycket ös, men ett av mina möten är i alla fall inställt, så förhoppningsvis hinner jag få något gjort i alla fall.

Fick idag veta att jag ska dela rum med vår marknadschef i Norge. Det var henne jag sökte KAM-tjänsten hos förra veckan. Udda...

Nu måste jag fylla tvättmaskinen, så den kan tvätta imorgon när jag jobbar. Effektivt ska det vara! :)

Natti!

//Sessan

Anledningen till att jag inte klarar Ernst. STÄNDIGT denna Ernst! För

DSC00356.JPG
Anledningen till att jag inte klarar Ernst. STÄNDIGT denna Ernst! För övrigt kan jag inte sova. Därav bloggandet.

Fly?

På konferensen i helgen talades det mycket om att internrekrytering var bra, samt att vi skulle försöka lära oss av varandra mellan olika kontor och olika länder. Om man ville testa till exempel Holland där vi just köpt in oss så skulle det försöka ordnas.

Jag och Helen tittade på varann och var helt överens: när vi öppnar i Spanien, då sticker vi!

Jag har hört att man får ta med sig katter inom EU, så Spencer kunde få bli spansk kisse ett tag....:)

Lockande. Så sjukt lockande.

Plugg, plugg...

Idag har jag inte hunnit  mycket mer än att läsa min Essentials of Marketing under dagen, för att sedan pallra mig över till La Familia på för söndagmiddag, och sedan fika hos Tommy. Riktigt trevligt!

Har inte så mycket mer att skriva än att min vecka från imorgon ser riktigt jävlig ut. Om jag inte hinner skriva något, eller bara lite, beror det på allt jag måste göra.

Kan man klona människor än? I så fall behöver jag en Nina-klon. Ögonaböj! Ge mig två på en gång, det är nog lika bra!

Kvällen...

...blev längrë än planerat. Jag har hängt med en ny, rolig bekantskap via msn samtidigt som diverse program har glidit förbi på tv:n.

Men, nu är det faktiskt snart dags att dra sig tillbaka. Ska bara kolla upp klänning till Norgeresan nästa vecka först...:)

Blödig i velourdress...

Har efter en kort tur till ICA Matmäster för proviantinköp placerat mig i soffan där jag planerar att stanna tills jag somnar. Ombytt till verlour-mys och djupt nersjunken bland soffkuddarna råkade jag hamna i något amerikanskt drama och snyftade förstås som en galning. Jag borde ha förstått att det här skulle bli en sådan kväll när jag fick tårar i ögonen i förmiddags när de som anordnat konferensen fick blommor....

Jag blir en jäkla vattenspridare när jag är bakfull.

Världens bästa kattvakter!

Hemma igen efter tung dagen-efter-festandet. Jag sov hela bussresan hem men känner ändå att det får bli en lugn kväll på hemmaplan idag.

Tommy var ju som sagt här och sov hos Lilla Monstret. Tydligen medföljde en besökande Strängnäsvän i paketet, och två mysiga pojkar har således gosat med min ögonsten i mitt ställe.

Jag har under dagen, medan jag fortfarande var i Linköping, erhållit både fullständig rapport per telefon och även en Spencerfilm per mms. Hur snällt är inte det??

Jag säger då det, världens bästa kattvakter, och de har en middag (minst!) att inkassera när som helst!

Puss till Tommy och Stefan!

Baren på konferensanläggningen.Jobbet är på topphumör och dansen är

DSC00498.JPG
Baren på konferensanläggningen.Jobbet är på topphumör och dansen är i full gång.Borta är ångest över obehandlad post och högarna av mail.Fram kommer glädjen och sammanhållningen.Underbart att vara en del av detta fantastiska bolag!:)

På väg till konferens med jobbet.Just nu pågår frågesport och jag

På väg till konferens med jobbet.Just nu pågår frågesport och jag och Helen rockade!:)I och för sig rockade andra lite mer,men jag är ödmjuk idag och tycker det är okej.:) I förgrunden syns Sushi och Jonas,som var lika bra som vi!Vi tror att de kollade över vår axel!;)

Sötsaker...

Jag var på ICA nyss för att inhandla god frukost till mitt helgbesök. Inte så kul som det låter, jag får inte ens träffa honom... Tommy ska passa Spencer medan matte är på konferens...:)

Hur som helst, jag strosade mot mejerikylarna när jag ser två söta gossar, kanske lite yngre än jag, framför mig.

Så följer den mest otippade kommentaren idag:

- Vi måste ha mjölk, det är grymt till kanelbullar!



Kanelbullens Dag gör uppenbarligen män till pojkar... och kvinnor knäsvaga..:)

JÄVLAR!

Vilket avsnitt av Grey's!

Med tanke på hur rödgråten jag är nu är jag rätt glad att jag inte hade sällskap i soffan ändå...


Snart Grey's...

... och det gör mig lite irriterad att jag inte har sällskap i soffan. Jag vill minnas att jag hade det förra omgången det gick. Och det var jäkligt trevligt dessutom.

Nu får jag nöja mig med Spencer, som i och för sig är grym men som ger mig strävare pussar...

Musik i solen

För den intresserade kan jag meddela att de fyra första låtarna på Winnerbäcks "Daugava" är nästan precis 18 minuter tillsammans.

Exakt fyra låtar hann jag höra och solariet slocknade samtidigt som musiken i "Om du lämnade mig nu" i IPoden.

Perfekt.

Smyckandets vara eller icke vara

Jag måste börja med att tala om att jag är FÖR piercingar. Jag har två själv och tycker att de på rätt ställe och  vid rätt tillfälle kan vara en rolig/snygg/trevlig accessoar.

Dock ogillar jag starkt vissa piercingar, varav den mellan näsborrarna, "tjurringen", är den värsta. Som en snorkråka hänger den där, stor och ful. Vem blir finare av en sådan??

Men, idag har jag sett en piercing som kanske till och med slår "tjuren". En ung dam på tunnelbanan hade en ring i mungipan.

Som en fiskekrok. Eller ett munsår.

Hu!

Frestelser...

Nu ikväll på väg från träningen korsade ett antal nybakade wienerbröd min väg.

Jag lyckades dock frammana bilden av den obehagliga trappmaskinen och tog mig vidare hemåt utan att stanna för att hälsa på ovan nämnda bakverk.

Starkt!

För den som inte förstår hur bra gjort detta är vill jag påminna om caféet på lägret i somras, där jag först åt ett wienerbröd och sedan vägrade gå därifrån förrän nästa plåt var klar så att jag kunde få ett till...

Alltså: Starkt!

Ska jag...

...verkligen träna imorgon också? Herregud...

Förberedelser

Idag hade den nytillsatta mini-feststyrelsen på jobbet arbetsmöte på Wokeriet. Vi kom fram till att "kopiösa mängder sprit" var den viktigaste ingrediensen för en lyckad efterfest på vår konferens i Linköping i helgen.

Det hade jag i och för sig kunna tala om utan att ha möte...

Jag har också lånat en jätte-IPod-förstärkare av Fie. Den väger bly och var tydligen obehagligt dyr, men jag har blivit övertalad att ta med den ändå.

Frimurarhotellet i Linköping! Håll i hatten på fredag!

Liten stadsdel?

Ungefär en gång om dagen funderar jag på om jag borde flytta.

Min kärlek till Södermalm prövas av olika saker, men jag drar mig ändå för att lämna min lilla lägenhet...

Förra veckan fick jag ännu en "hint" om att det kanske är dags nu; jag fick veta att mitt ex, D2, och hans tjej köpt lägenhet....ett kvarter härifrån! Om jag inte är helt ute och cyklar betyder det: samma busshållplats, samma ICA, samma allt....

Kul.

Till saken hör att min exsambo, D1, bor två kvarter åt andra hållet, och går också till samma ICA som jag.


Söder har blivit för trångt.

Nytränad!

Vet knappt hur det gick till, men efter sjukt jobbig dag på jobbet pallrade jag och Fridolin oss iväg till gymet för träning och sol. Jag lyckades hoppa runt på trappmaskin, cykel och löpband ett bra tag. Svetten rann, hjärtat slog som fasen och jag såg stjärnor.....:) Men bra kändes det! Upptäckte dessutom att "Destiny calling" funkar utmärkt till snabb gång på plan yta och att "Forever young" är lika bra till lite mindre snabb gång i uppförsbacke.

Varje dag nya upptäckter!


Nu ska jag, efter trevligt telefonsamtal och CSI, hoppa i lådan för att om möjligt vara lite piggare och mindre gråtfärdig imorgon bitti än jag var imorse.

RSS 2.0