Helg i Sörmland...

Sitter i S:s "mellanrum" och lyssnar på popcorn som poppar i micron, samt någon konstig rymd (?)film som S verkligen ville se...:) Jag fick ju välja att vi skulle se "Happy Feet" innan, så jag får väl ge mig!

Idag blev det en ny beställning från Ebay-butiken, nice! Inväntar nu en eye make up remover och ett resekit med mina produkter i praktisk åka-till-Strängnäs-över-helgenstorlek.

Det här blir en SJUKT lugn helg med min allra finaste S, medan Sushi bor hemma hos mig och passar Spencemeister. Underbart med vänner som ställer upp!

Puss!

Lyx, lyx, lyx!

Igår fick jag hem ett gäng Dermalogicaprodukter som jag beställt från en superbillig Ebay-butik. Jag hade en del produkter av samma märke sen tidigare, men nu har jag verkligen ett helt, lyxigt, skräddarsytt kit. Grymt!

Igår körde jag hela paketet, med rengöring, enzympeeling, ögonkräm, ansiktsspray och fuktbombad kräm. Ikväll ska jag sova med fuktgivande mask dessutom. Känner mig som "a million dollars"! :)

Fick ett mail...

...från lillebror. Han vill att jag ska kolla upp resor till Italien så han kan åka och hälsa på en tjej han träffade i Sälen på nyår. Vad sött!

För det regnar här i Stockholm idaaaag...

Såhär i schlagertider känns en gammal Carola-dänga passande som överskrift.:) På väg hem i regnet efter ett par timmars övertid. När jag sitter här på tvärbanestationen i regn och kyla (och drivis och tornados) är jag inte ett dugg avundsjuk på kollegorna som åker bil men tyvärr inte skulle åt Söder till. Typiskt.

Åldersnoja.

På lunchen idag diskuterade jag, Lilla M, Jonas och Fredrik ålder och nojor kring att bli äldre. Jag lyckades nog tycka ändå att jag kanske överdriver lite med min ständiga ångest över detta. Jag fick ju trots allt höra av Jimmy förra helgen att jag är skitsnygg numera :D, och av hans följeslagare att jag ABSOLUT inte såg ut att vara 28!

Men....på hemvägen idag frågade vår nya assistent Sofia (som är en mogen 82:a) hur länge jag jobbat på företaget, och jag var tvungen att klämma ur mig det skamliga "8 år...." vilket självfallet möttes av en gapande mun.

Jahapp, så var man "snart 30" igen... Fy fan.

Dags att sova...

...efter en del betalande av räkningar och en del städning. Snart kommer ju Finaste S hem från Over There (kan man förresten säga det om Canada också?) och då måste det vara superfint! :)

Har lite ångest för hur stökigt det kommer bli när vi fixar till hallen snart... Jag vill ha en garderobsvägg, men det kräver en del rivande, spacklande och målande innan PAX-garderoberna får invadera min lägenhet. Ser framför mig hur Spencer hoppar ner i en målarburk för att sen rulla sig på parketten...HU!

Kattvakt, någon? :)

Om jag var 21 igen...

...skulle jag stalka Björn Gustavsson. LÄTT!

I lördags var jag på inflyttningsfest hos Bästa Helen och missade Melodifestivalen. Jag är inte det minsta intresserad av låtarna, finalen räcker bra, men Björn, ÅH BJÖRN! :) Jag Youtubade nyss hans Carina Berg-hyllning, och det är ju så man blir glittrig i ögonen och fnissig...

På min promenad i Vasastan känner jag plötsligt doften av brasa.

Inte så vanlig upplevelse efter att familjen lämnade villaidyllen i Enskede... Men kom på att det förstås var Vasastans invånare som eldade i sina kakelugnar. Livskvalitet! Ska nog tvinga päronen att elda nästa gång jag kommer på besök.

På Systemet på Folkungagatan.

Köerna ringlar genom hela butiken. Vad är grejen? Har de flyttat Valborg, Nyår eller Midsommar till den här helgen utan att meddela mig?!

Dagens frukost på jobbet,nyttigt as hell!:)

DSC02301.JPG
Dagens frukost på jobbet,nyttigt as hell!:)

Kärlek.

DSC02528.jpg
Kärlek.

Gav S te på alla hjärtans dag.Det ska vi dricka när han kommer hem

DSC02281.JPG
Gav S te på alla hjärtans dag.Det ska vi dricka när han kommer hem från brädtrippen i Canada.Och nej,teet är inte alls till mig själv egentligen...;)

Första dagen...

..inte på resten av mitt liv, hoppas jag. Det vore ju tragiskt eftersom det är första dagen på min sjukskrivning. Japp, det förbaskade magsåret tvingade mig till slut (efter månader av ealkheter) att ta till stora åtgärder, så nu är jag på hemmaplan i väntan på gastroskopi på torsdag. Verkligen roligt. Precis vad jag vill.

Ska i alla fall göra bara trevliga och lugna saker i veckan, samt sova massor. Hade tänkt träna en massa också, men som ett brev på posten började jag förstås snörvla som en tok igår så nu blir det ÄNNU lugnare än jag hade tänkt mig.

Idag blir aktiviteten att ge mig iväg till banken för ett litet ärende, och sedan ska jag handla mat, det blir cevapcici (det ska vara en massa accenter på det ordet, men jag vet inte var de sitter....) med bulgur, tänkte jag. Rödluvan kommer för att motverka lappsjukan en aning efter jobbet, trevligt!

Morgondagens aktivitet blir tyginköp. Har besämt mig för att knåpa ihop en paper bag waist-kjol med hjälp av mamma. Får se hur det går... Jag syr ungefär som jag kör bil, snabbt och livsfarligt.... Kanske bra att jag inte har något körkort?....

Nope, dags att styra upp det här!

Puss!

Gästspel?

Efter dryga månaden med bloggvägran är jag nu här igen, för gott eller för tillfället...

Har haft alldeles för mycket om mig och kring mig och har verkligen inte haft ork eller inspiration, hoppas det ska bli ändring på det nu!

Ska just ge mig ut på en liten promenad, måste röra lite på mig så jag inte får liggsår...:)
S är i Strängnäs, vi har hängt mycket på sistone, så det känns lite underligt, men det är bra att hinna längta, som jag brukar säga!

Kram!

RSS 2.0