Bracelets are a girls best friend?

Igår när S dök upp, alldeles för sent på kvällen, hade han med sig en present. Det finaste armandet med ljusrosa genomskinliga runda och hjärtformade pärlor pryder nu min handled, och mannen i mitt liv (om man inte räknar med Spencer, men han är ju mer Katten i mitt liv, trots allt) visade återigen att presenter är något han är sjukt bra på.

Den här karln släpper jag inte i första taget.

2 älsklingar!

I helgen kan man säga att två älsklingar kommer på plats i mitt liv. Eller kanske tre.

Imorgon lämnar jag mitt skrivbord i Marievik för att sedan, med ett litet stopp på Söder för att godkänna flyttstädningen på vägen, ta mig till Kungsängen dit min favvo-lillebror kommer efter avslutad FN-tjänst för att få medalj och kramar av familjen. Storasyster har längtar massor!

På lördag går flyttlasset från Strängnäs och S blir äntligen min sambo på riktigt. I en månad har jag bortt själv i Årsta och stirrat på flyttkartongerna och det icke monterade nya köket, men nu är det slut med det! Underbart!

Om lillebror orkar efter avslutningskryssningen de ska på funderar jag på att släpa med honom på en liten shoppingtur på söndag och kanske slå till på en alldeles särsklit speciell handväska...

Kan helgen bli bättre?

Fler väskälskare

Åh! Igår hjälpte jag och S vår vän Tommy (som matchade ihop oss, mer om det en annan gång) att flytta, och hans ex-jobbarkompis Maria var också med. Det visade sig att vi hade samma intresse för designväskor, vilket lyfte pizzamiddagen åtskilliga snäpp på rolighetsskalan, kul! Hon tyckte att mitt val att investera i en Bayswater nu efter min lägenhetsförsäljning var riktigt bra, det känns fint!

Och förresten, vi åt båda pizzorna inifrån mitten och ut... Soul mates!

Semestrarna börjar - men inte för mig...

Nu börjar det kännas att semesterperioden kommit igång, idag kom en sommarvikarie som skulle läras upp och vid femsnåret satt ovanligt många kvar på sina platser och slet för att få högarna att minska.
Nu sätter det igång ordentligt, dagarna på jobbet blir längre och längre, och lagom till semestern är man så slut att man knappt vet åt vilket håll man ska ligga i solstolen när man äntligen slipper ut ur ekorrhjulet.

Men, samtidigt är det kul! Jag gillar när teamkänslan sätter in och man jobbar hårt för varandra. Då känner jag igen mig från min tid som Kundservice-teamleader för många år sedan, när vi sjöng ihop till radion som spelade "Ingen vill veta var du köpt din tröja" mitt i de tunga arbetspassen. Även om jag inte skulle vilja ha hand om en grupp igen kan jag sakna peppandet och just gruppkänslan.

Dagens bästa var i alla fall sushilunchen på Hav i Marievik, och mitt mobila bredband som äntligen levererades idag! Om jag inte är alltför slutkörd till semestern (vecka 30) ska jag blogga från solstolen på landet, jag lovar! :)

Uppladdning!

Efter lång tur på Söder för viktiga inköp (såsom lyxig kattmat till min älsklingskisse) och därefter ett misslyckat besök i gamla lägenheten, skulle olja hallgolvet men fick sjukt nog inte upp förpackningen, är jag nu hemma sedan ett par timmar och pysslar om mig inför morgondagen. Fötterna har fått en rejäl omgång och är nu ingeggade i en pirrande fotmask, trevligt!

Imorgon bär det av till Stefans vänner Erik och Nina som nyligen blivit med hus i Nykvarn, ska bli jättetrevligt! Stefan hälsade via sms nyss att alkohol för 750 kr och mat för 450 kr var inhandlat till oss två, så "vi lär ju bli både fulla och mätta". Tur det!

Om vi inte hörs innan dess:

HA EN UNDERBART TREVLIG MIDSOMMAR!

Jaha, trist slut på trevlig kväll!

Sen eftermiddag och kväll idag har ägnats först åt fikamöte med kollega på Söder, och därefter middag på trevliga Fjäderholmarna med en kund. Vädret höll i sig, maten var ruskigt god och vinet likaså.

I och för sig, jag lyckades med en sån där grej som bara jag gör; jag satt längst in i ett hörn och skulle ta mig förbi stolar och väskor längs väggen för att ta mig till toan, och lyckas på något sätt sno in foten i en dåligt upplagd hellång gardin... Snubblade och ramlade i golvet, mitt i restaurangen! Helt otroligt! Så, nu har jag ett blåmärke på knät och ett trasigt byxknä på favoritjeansen.

Och nej, jag var inte full.

(Matchen som jag sedan hemkomsten följt via webb-radio eftersom jag inte har någon tv tänker jag inte ens beröra.)


Tips till Kina!

Jag låg just och läste lite i vårt nya kala sovrum, för att samla krafter inför strykningen av morgondagens kläder...

Men, så för fyrtiåttonde gånger stördes min vila av ett ljud som bara kan beskrivas som ett flyglarm blandat med naglar som dras mot svarta tavlan i skolan (ja, jag är så gammal att svarta tavlor fortfarande fanns i skolorna).

Grannarnas barn, i obestämbar icke-pratande ålder, satte igång med sitt kvällsskrik. Alltså, jag vet inte vad jag ska ta mig TILL när det sätter igång. Ska man gömma huvudet i kudden, sätta i iPod-lurarna, gå upp och fråga varför de har ihjäl sitt barn?? Och det håller på i TIMMAR!

Jag vill verkligen påstå att om jag på något sätt hade varit på väg att skaffa barn nu så hade mina äggstockar skrumpnat ihop till två små oigenkännliga trädrötter nu. Detta är nog det bästa preventivmedlet som uppfunnits. Skicka iväg ett gäng såna där parvlar till Kina och spara in hela deras familjeplaneringsbudget.

Köp ett gäng nallar i lön till mistlurarna bara.

Hu!

Lite sent...

...men jag kom på att S kommer "hem" på besök imorgon och blev tvungen att fara runt och plocka lite.

Då flytten från Strängnäs inte är klar förrän om 2 veckor ägnar vi oss nu för första gången åt att faktiskt vara ett distansförhållandepar, väldigt underlig känsla.  Jag ser fram emot att detta ska bli klart och att vi ska befinna oss på en och samma adress! :)

Nu blir det sängen för fröken!

Natti!

PS! Har de senaste dagarna/veckan plöjt igenom två säsonger av "Big Love", en fantastisk serie om polygami. Rekommenderas! Tyvärr har jag visst blivit lite skadad, och drömde förstås inatt om att jag ägnade mig åt ovanstående form av förhållande. Kändes lite halvjobbigt..:) DS!

Issues

Min älskade pojkvän och jag har, som alla andra par, en del "issues" som det heter på utrikiska.

En av dessa är vår förmåga att dubbelboka saker. Hur många gånger som helst har vi fått boka om middagar och annat för att vi lyckats missuppfatta datum, tid, månad, you name it.

Jag har köpt en almanacka som är fin och trevlig men som man ju faktiskt måste titta på för att den ska fylla sin funktion. Inte helt klockren, således.

Men, nu har jag äntligen "funnit på råd"! Jag skriver in allt jag eller vi ska göra i min kalender i mobilen, med alarm och allt, och skickar detta till karln i huset. Då får han en hint om vad som komma skall, och dessutom blir han påmind i god tid innan han ska infinna sig på rätt plats eller dylikt. Perfekt!

S har börjat använda detta åt omvänt håll också, men än så länge är det mest "Fiffi ska massera S mellan 20 och 20.30" som plingar till i min mobil...

Nu ska jag bara hitta en funktion i mobilen som också påminner om var tvättkorgen står.

Vänner värda sin vikt i guld

Jag har inte ägnat min flytt särskilt mycket utrymme i detta forum, på grund av tidsbrist bland annat.

När jag bytte "hood" hände dock något som är en direkt följd av själva flyttillfället. Jag fick en klar bild av mina verkligt trogna vänner, och vad de är beredda att göra för mig. Det kändes så fantastiskt att vara bland dessa underbara människor, att se dem samarbeta och skoja med flyttlådor i famnen, och vara där bara för mig.

Varje person hjälpte till med det den kunde, och ingen av dem lät bli att dyka upp, i tid dessutom, trots sommarfester med jobbet och andra åtaganden. De som kunde stannade hela kvällen, och skratten hördes ut på Årstafältet när hela gänget trängde ihop sig på vår nya balkong.
När vi kom fram till Årsta anslöt min söta Fie med sin pyttelilla bebis för att laga mat åt oss, och på så sätt hjälpte även hon, som hade all möjlighet att stanna hemma med den bästa ursäkten av alla, till med dagen som betydde så mycket för mig.

Jag blev nog lite fånig när jag försökte tacka alla över middagen, och upprepade gång på gång hur glad jag var över att ha sådana vänner. Men jag hoppas att ni förstod att jag är så tacksam över att ha sådana fantastiska människor i min närhet.

Det är er jag ska fokusera på och inte de som föll bort.


Sista dagen...

...och nagon daruppe bestammer sig for att javlas!

Idag var planen att vi skulle ligga pa stranden tills vi maste till flygplatsen eftersom utcheckningen fran hostelet ar kl 11 och inga affarer ar oppna pa sondagar.

Tror ni att det ar sol? NIX!

Sa, nu ska vi istallet packa det sista och lagga oss for att sova i nagon park i narheten. Hoppas vi inte fryser ihjal...:(

Wiiiiiiiii!

Antligen har vi hittat Agua de Valencia! Den fantastiska blandningen har nu tagit oss igenom kvallen med shopping, god mat och nu hem till hostelet, dar vi dricker drinkar och forundras over de tyska gasternas fascinaton over ett schackparti...

Nu satsar vi pa att fa i oss resterna av vart alkoholforrad for att slippa halla ut nagot imorgon nar vi aker hem. 

Vi ses i dimman!

Pussar// Nina och Helen

Sol!

Igar kom antligen solen fram, och vi rusade ur sangarna (eller, ja, efter ett antal snoozningar...), kastade i oss frukosten och gav oss ivag mot stranden. Denna uppfyllde all forhoppningar, utom att den lag lite langt bort. Sa idag gor vi en produktutveckling och tar taxi dit. Effektivitet! :)

Efter stranden igar var vi lite turistiga (som om strandhanget inte var turistigt...) och akte till akvariet, riktigt haftigt med hajar och rockor pa nara hall, samt delfinuppvisning med heta pojkar i vatdrakter....;)

Idag tacker vi vara lite solsvedda kroppar med lager av solkram, och ger oss ner till havet igen. Sedan blir det mer shopping och forhoppningsvis lite Agua de Valencia ikvall, en drink gjord av apelsinjuice, cointreau och cava!

Igar at vi forresten paella och drack sangria, muy español!

Powershopping pa hog niva!

Tillbaka efter 9 timmars shopping pa centret El Saler! Solen kom aldrig fram sa vi stannade dar och fyllde pa kladforraden. Har ocksa inhandlat diverse drickbara ting till balkongen...:)

Nu har vi kontrollerat nivan pa bankkontona och ska ta en tupplur och duscha innan vi tar oss ut igen for lite middag.

Det enda molnet pa var himmel (utom molnen som faktiskt finns dar) ar ryktet om att det ar 27 grader och sol hemma....

En España!

Sitter vid datorn pa vart hostel, som egentligen mer ar ett hotell, med Helen och har just laddat upp infor formiddagens shoppingtur med frukost. Sa lange sedan man at spansk yougurt! Nu har jag fatt mitt te ocksa sa nu ar det bara att ge sig ut!
Om solen tittar fram blir det stranden i eftermiddag, annars ska vi till ett stort akvarium i narheten, L´Oceanografico!
Igar var vi sjukt trotta nar vi kom fram hit, men orkade i alla fall med en tur pa stan, med middag bestaende av bland annat Patatas Bravas och Tortilla!

Vi ar har! En España! Som jag har langtat!!!

RSS 2.0