Ångest. Mår alltid kasst när jag lämnar bort Spencer. Nu är det%

DSC02274.JPG
Ångest. Mår alltid kasst när jag lämnar bort Spencer. Nu är det snälla Frida från jobbet som ska vara stand in-matte medan jag åker till Sälen med La Familia. Jag vet ju att han har trevligare där,men ändå var det ju tungt att lämna honom. Dock ringde hon nyss och berättade vilka hyss han hunnit med de 15 minuter som gått sedan jag gick, så han trivs nog..:)

BONUS!!!

Nyheten gick som en löpeld på jobbet! Det blir bonus i år också!

Jag och Helen satte oss genast och kollade Spanienresor. Det lutar åt en långhelg i Valencia i Valborg.
Sol, shopping, spanska, strand, slappa.... Underbart!

Kan knappt vänta....

Kvinnovåld på Söder?

Den senaste veckan har min käre S infört en ny lek. Han ser en del på fighting, och denna nya, fantastiska lek, går ut på att man ska göra illa den andra tills den ger upp och klappar tre gånger med handen.

Jag är kanske världens svagaste tjej (rent fysisk, hallå där!) och klappar som en tok. Det känns som om jag de senaste kvällarna varit ständigt fastlåst i konstiga arm- ben- eller halsgrepp.

Behöver jag förtydliga vem som uppskattar den nya leken mest hemma hos mig?

En ledtråd: Det är inte jag och inte Spencer.

Ebba, Blondinbella och Gordon Ramsey i soffan!

Efter en lååång arbetsdag, 5.30-17.30, pallrade jag mig till slut hem till Söder, via Granit (hittade skoförvaring som jag varit på jakt efter), Pocket Shop (längtade efter något på engelska att läsa) och Filmstaden Söder (för att hämta ut biljetterna till 10000 BC imorgon).

Hemma har det blivit tv-kväll fullt ut. Först Antikrundan, hur nu det gick till, jag tror att jag försökte se Korrespondenterna och tryckte på fel knapp på fjärrkontrollen... Därefter lite Private Practice, och till sist Debatt. De skulle diskutera modebloggande och och shoppinghysteri bland annat. Rätt intressant, även om jag har svårt för hönsgårdssyndromet (inte med syftning på damerna i sällskapet) och mer uppskattar debatter med uppdelade inlägg och fördelare av ordet... Det blir ju lite lugnare så!

Ännu lite senare blev det lite Kitchen Nightmares, sjukt med alla dessa halvfabrikatsrestauranger och galna kockar....:)

Älskade Björn!

Jag och Helen har tagit ett steg närmare vårt fullständigt-rättvisa-men-väldigt-intensiva-kärleksförhållande med Björn Gustafsson. Vi har nämligen bokat biljetter till  melodifestivalens genrep i Globen nästa vecka! Vi sitter nära scenen, så förmodligen är vår romans med Björn (åh, Björn!) klappad och klar nu! ;)

Kul ska det bli i alla fall! På kvällen blir det obligatoriskt tittande i grupp hemma på Söder. Så länge lillebror är på resande fot har jag faktiskt en tv som lämpar sig för tittande där det krävs lite större format. Min plan är förstås att han ska ha glömt bort att jag fått låna den när han kommer hem...:)

Sista middagen avklarad!

Den här veckan var, efter månader av nedprioriterade vänner på grund av elak mage bland annat, officiellt utsedd till min payback-vecka:

Måndag: Middag med Tommy. Frida hängde på och vi mös i Odenplansköket över kräftstjärtspasta och Rocky Roadglass!

Tisdag: Mös hos föräldrarna i Vasastan samt hämtade målargrejer till hallförvandligen.

Onsdag: Middag med Helen hos mig. Spencer var på ruskigt gosigt humör och charmade förstås vår gäst totalt. Sushi och Stefan sov över. På jobbet är jag numera "hon som bor i kollektiv"... :)

Torsdag: Middag på Tures med fantastiskt duktiga, snygga, roliga och inspirerande Mäklar-Maria. Det var alldeles för länge sedan!

Imorgon blir det firande av....svåger? Heter S:s bror det?

Lördag bär det av till Lilla M:s 30-årsfest i Älvsjö, ska bli riktigt kul!

Söndag startar vi med hallen, tjoho!


Puh, full vecka blev det!

Nyshoppad!

Hemma efter en VIP-rea-kväll med Sushi på TopShop i Soukgallerian. Under "the influence" av vin, jäkligt hög musik och chilinötter blev jag på något sätt hypnotiserad att utöka den redan översvämmade garderoben med ett par skjortor (perfekta till både kostymbyxor på jobbet och jeans, jag lovar!) och någon lite tröja.

Vet inte hur det gick till. Tur att jag snart får hem mina nya garderober. I helgen startar hallförvandlingen! Underbart!

RSS 2.0