Visste ni att....

image71

Jag tänker inte berätta något om kvällen igår eftersom bra saker har en tendens att försvinna om man sätter ord på dem så istället kommer här en gammal hederlig "visste du att.."

* Man kan göra skor av marijuana
* Vänsterhänta anses översexuella
* Borsta tänderna i svart kavaj är bland det svåraste som finns
* Livscoacher är det "nya svarta"
* Christer Ulfbåge är så brun att det blir konstigt
* Orden "betagen" och "förstummad" är ord som borde användas mycket oftare!
* Det finns inget ställe i Guiness Rekordbok om att man träffat flest killar med samma namn, men det kan vara värt det ändå....:)


Nix, om man skulle försöka få tag i frukost! :)

Hos lillebror, som vanligt...

Slökollar på Scrubs och ska snart hoppa i lådan. Var grymt duktig idag på jobbet och jobbade undan massor till kl 20 när jag snubblade över till Casa del hermano pequenito... Förresten, jag tog vägen förbi ICA och storhandlade godis och den minsta påsen chips de hade (jag ljuger inte, den var som flygplansmat!), så nu måste jag nog ljuga för dietisten jag ska till imorgon (ännu ett steg i Södersessans-stora-plan-på-att-bli-världens-bästa-människa) för hon LÄR ju fråga vad jag åt imorgon!
Sen ska jag till Bästa Ewa på e.m., måste komma på några bra ämnen att ta upp och utnyttja tiden ordentligt...Förslag? :)

Nix, nu skriker snart Äpplet och vill ha datorn, dags att tjappa (eller vad det nu heter på Söderslang..)

Puss och kram!

PS! Förresten, idag har jag köpt en sjukt cool hiker-ryggsäck, nästan så cool att det känns underligt att jag har köpt den...DS!

Midsommar!

image70

TACK, Majsan och Micke för att ni drog med mig på er villagrilla-fest! :)

Jag hade jättetrevligt igår, trevligt sällskap, god mat (kanske särskilt grönsaksspetten som jag slet med...) :), god dricka! Det gör jag gärna om!

Jag och Spencer blev hämtade på e.m. och for till händelsernas centrum; Älvsjö, där det fixades och donades så jag var alldeles stolt över Majsan, det märktes ju inte alls att hon för bara något år sen slet sitt hår hellre än att knåpa ihop snittar..;)
Kvällen var super, trots hetsiga ordväxlingar över konversationskorten! Glömde totalt bort min mobil och därmed också kamera,  det var ju lite synd, men, men...

Idag har jag:

* Sovit
* Rensat kylen
* Sovit
* Diskat
* Sovit igen
* Ätit lite
* Sovit
* Funderat på om jag ska fortsätta samla på folk som heter Johan eller inte. Kan man komma i Guiness Rekordbok för sånt, tro? För i så fall kanske man ska ta sig en ordentlig funderare...
* Sovit.

Nix, känner mig lite trött nu, dags att leka doktor (eller iaf medicinera Skrutten), och sova.........:)

Pust - lugnet efter stormen..

image69

Det har varit en jobbig helg, som nu förhoppningsvis går över i en lite bättre midsommarvecka.

Spencer opererades idag, och fick behålla ögat. De har gjort en "lambå", som tydligen betyder att man drar ner huden över en bit av ögat för att täcka hålet från skadan... Väldigt avancerat och jag har inte sett hur det ser ut än utom någon bild jag googlade fram. Men, det är klart bättre än om de hade blivit tvungna att ta bort ögat. Nu vill jag bara ha hem min lille skrutt och skämma bort honom tills han storknar! Har köpt hem ny kattsand, kattmjölk och till och med nån kattmat av den blöta sorten som jag aldrig köper annars!

Jaja, nog om det, men fan vad kasst jag och hela familjen mått de här dagarna!

Trots ovanstående gick det jäkligt bra idag på jobbet, jag hann med en hel massa vilket ju känns lite bra inför alla semestrar och skit som kommer spräcka alla planer.. Drack ungefär arton koppar te, en varje gång jag blev nervös för operationen och en varje gång de ringde och sa att nåt bra hade hänt...:) Hoppar runt på koffein nu! (note to self: inget annat än rött te innan sovdags)

Håller fortfarande på och velar om midsommar, men har i alla fall dragit ner alternativen till Majsans hemmafest i Älvsjövillan eller lugnet på landet. Måste kolla upp om Spencemeister får vara ute, för kan han inte det går ju landet bort i alla fall. Fast längtar dit... Det lät lite jobbigt hos Maja, det verkar som om hon och jag är typ ensamma med en massa singelkillar (ja, Maja har ju Micke där, förstås!), känns som om det blir lite uppenbart om jag är ensam singeltjej.... Men va fan, när har sånt stoppat mig förut? Jag måste sluta vara så jäkla mesig!

Nix, nu ska jag turbodiska och fixa fruktdrinken!

Puss o kram!

Skitkväll!

image68

Jaha, inget blir ju nånsin som man tänkt sig...

Vid middagstid idag såg jag något konstigt i Älsklingens öga, typ en blåsa. RIngde Djurhuset Bagarmossen och fick åka in.. Vid 23 kom jag hem, efter att ha fått lämna Spencer där för operation på måndag! Fan! Jag hatar att lämna bort honom, och hna hatar att bli bortlämnad, fantastiskt trevligt så här på en lördag! Kalaset slutar nog på 15000 spänn, ännu en anledning till att tycka att det känns sådär.. Det mesta går på försäkringen som tur är, men ändå!  Jag har uppenbarligen världens mest otursförföljda kisse...

Nope, har petat i mig lite mat nu och ska sova lite, helt utmattad, trots att jag inte hunnit göra nästan något av det jag skulle idag...:(

Natti!

//Slagen Ninis

Löööööördag!

Ojoj, vad skönt att vakna av sig själv och inte av min irriterande mobil.... Eller, jag vaknade iofs av Spencer vid 4-tiden imorse, så som jag gjort de senaste fyra mornarna...
Han har av nån anledning fått för sig att bara för att det blir ljust kl 4 den här tiden på året MÅSTE han gå upp och göra sig morgongymnastik då. Denna innefattar hysteriska rusningar fram och tillbaka i hela lägenheten, precis förbi min säng.... 

image67

I torsdags hade jag sån ångest för att han kanske hade väckt grannen under (han är en STOOOR kisse) att jag la en förlåt-lapp i brevlådan hos det okända grannen "M.Olsson" under mig.  Dock fick jag 10 minuter senare en jättegullig lapp om att han, M.Olsson, inte alls hörde något, och att Spencer gärna fick fortsätta med sina fasoner.. Tycker han, ja! Själv är jag förmodligen den enda i hela landet som tycker att det vore på sin plats med lite mörkare mornar snart.....

Eftersom jag ändå klagar på Spencmeister nu kan jag passa på att berätta att min käre sambo i torsdags morse skadade sin matte på ett oförlåtligt sätt. Jag bar honom ner för trapporna från vindsvåningarna, dit han rymt så fort jag öppnade dörren, när någon granne (inte M.Olsson) öppnade sin dörr och skrämde vettet ur kattkraken, som demonstrerade detta med att sätta klorna i mattes urringning, och ge mig fyra galet djupa och otäcka rivsår, med blod och hela kittet! Fick ägna en kvart åt att stoppa blodflödet och fundera på lämpliga straff, samt om ambulans var lite att ta i... Kan säga att min uppfinningsrikedom testades ordentligt eftersom jag några timmar senare skulle på kundmöte. Det blev stor sjal för att dölja spåren av  misshandeln, mitt första kundmöte där jag ser ut som en flygvärdinna!
På grund av detta kommer jag heller inte att gå ut i helgen. Det är mot min religion att festa i polotröja....

Idag ska jag därför städa tills lägenheten skiner, och sen falla utmattad ner i soffan, förmodligen.

Lång dag...

image66

Hemma efter att vi haft rensar-kväll på jobbet inför flytten. Inte fattade man att det fanns så mkt skräp på kontoret! Roligast var när Stockholmschefen med världens leende berättade att han just slängt en massa av VD:ns grejer.... Han gav t.ex. bort VD:ns radio till min lilla chef! :)

Imorgon blir det först kundmöte i Solna, och sedan middag med Tommy, trevligt! Jag hade hoppats på mat i Vanadisparken, men med tanke på vädret vete faan...

Dagens snålaste: Helen med fetaste sparkontot som cyklar för att spara in på SL-kortet! ;)

Hahaha, otroligt!

Det här är precis min kassa humor! (bild lånad från Alex Schulmans fantastiska blogg!)

image65


Idag fick jag hem fyra paket, skitroligt! Det var mina nya rosa gummistövlar, ett grymt armband från cocoo.se, en liten Clinique-tub och en bok om scrapbooking (min nya jag-ska-lära-mig), ska försöka komma ihåg att fota dem imorgon, eller i alla fall stövlarna och armbandet!

Var på terapin idag, Ewa är grym, hon ger mig så mkt beröm och komplimanger att jag börjar känna mig som hos tandläkaren! Alla tandläkare pratar alltid om mitt fina "bett" så jag måste säga till dem att jag inte är någon häst.....
Men, som vanligt full att energi när jag gick därifrån, trots att vi avslutade med att diskutera min mörkrädsla. :) Tror dock att jag är ett hopplöst fall just när det gäller det!

Apropå tandläkaren gick mitt tandras bara på 900 kr, det kändes som att köpa en Refresher med tanke på vad jag trodde! Bokade in en hygienisttid i rena lyckoruset, hu!

Nope, nu ska jag fixa färdigt naglarna, dricka upp min fruktdrink (Japp, Helen, jag gör dem varje kväll trots att jag ibland glömmer att messa dig och tala om det!) och hoppa i lådan!

Natti!

Hot, hot, hot!

image64

Vilket väder!

Underbart, men jag har stora problem med vad jag ska ha på mig! Gick och handlade idag i klänning, och var helt genomsvettig när jag kom hem, så vad ska man göra?? Måste tänka ut nåt till imorgon... Tänkte lägga mig i Vanadisparken och bättra på Lissabon-brännan! :)

Lissabon var super, bilder kommer senare, vi hade det hur bra som helst; sprang runt på stan och shoppade (Foppa-tofflor som tydligen anses så fula att jag kommer få sparken om jag tar dem till jobbet....), åt massor av god mat, hängde på stranden! 4 dagar var alldeles för kort, men vi fick mkt gjort ändå, och jag längtar redan tillbaka! Tänkte dock att det får bli Spanien nästa gång, portugisiskan gjorde att jag längtar efter att prata lite spanska igen!
Kanske skulle söka nån sån kurs om jag inte kommer in på marknadsföringen...

Igår var vi på tjejmiddag hos Sofie, jäkligt trevligt! Hade dock råkat köpa 3 flaskor vin för mkt, hur skulle jag kunna veta att en av tjejerna just blivit på tjocken?? Well, det fyllde på Fies vinförråd iaf!

Idag har jag tagit det superlugnt, packat upp det sista, laddat tvättmaskinen, fixat i köket osv, så imorgon blir det som sagt till att hålla sig ute ordentligt för att jobba igen den förlorade soldagen!

Puss o kram!

/Ninus Pinus

Fredag och snart på väääääg!

image63

En och en halv dag kvar till Lisboa! Vid lunch på söndag sticker jag och La Familia till varmare breddgrader för att ägna fyra dagar åt att fira Pappsens 56-årsdag, samt sola, bada (?) och shoppa! Ska bli så himla trevligt, alldeles för länge sen jag gav mig ut på äventyr!

Imorgon ska jag lämna av Lilla Monstret hos barnvakten Majsan, och medan vi vänjer honom och hennes Sveja vid varann blir det tjejmiddag med Majsan och Carro i Majas nya hus, ska bli supertrevligt och jag hoppas på mkt vin! :)

Är visst riktigt kass på att uppdatera bloggen just nu, jag får skylla på mkt jobb, vårtrötthet och en plötslig craving att göra fruktdrinkar och diska varje kväll - sånt tar tid!
Har btw just förberett morgondagens drink, med melon, kiwi, banan och svenska jordgubbar och linfrön, sjukt gott!

Tänker inte ens berätta om lönesamtalet jag hade idag, för trist. Ser fram emot morgondagen istället. Eller, kanske ska specisera det till efter kl 12 ungefär, eftersom Helen ska vaxa mina kl 11... Måste vara fin till stranden ju! :)

Nope, ska betala en Tigertopp nu som jag vann på Tradera, och sen sova!

Natti!

RSS 2.0