Tillbaka till verkligheten,eller nästan..

På landet,ska sova i mitt lilla hus o känner inte alls för att åka hem imorgon f.m.,särskilt inte sen jag nyss kom på att jag bara kommer vara här en vecka i sommar!Jag som verkligen är beroende av mina avprogrammeringsveckor här i början av semestern!Jaja,det får bli fler helger istället.Kollade Tradera innan filmen ikväll,jag hade vunnit tre auktioner till sen igår!Väskförrådet utökas..:)Måste nog rensa lite bland de gamla!:)NATT O KRAM,särskilt till dig,Johan,ikväll!Du är super!:)

På landet, därav inaktiviteten...

Måste erkänna att övrig aktivitet på landet inte är stor heller, jag sover, går ut med Spencer, äter, sover middag...ligger i solen och låtsas läsa men sover istället....äter, och sen börjar det om! :) Jag blir löjligt avslappnad på landet.....:)

Tänkte roa er med ett par bra låtsnuttar med temat gemensamt, som jag kom att tänka på när jag gick i skogen (!) idag:


"I think I should go now, I must leave before my red eyes match the sunrise.."

Whisper - Slovo

" Vi kan poppa popcorn och hoppa i min säng.."

Frida - Dunka mig gul & blå


och här kommer en lång....


" Jag tror inte på kärleksord
jag tror inte på sånger
Jag tror på vridna lakan
och borttappade kalsonger
På kyssar i grått morgonljus
och värmen i din mun.
På cigarett och svett och bakisrus
och darra i takt, en liten stund..."

Ja vad heter han nu igen som skrev den...hmm, kommer på det snart....

Nu ska jag äta jordgubbar och kladdkaka!

Kram! ..och en extra stor kram till min lilla Rödluvan!  Hotell Folkungagatan har öppet 24/ 7! :)

Grymt!!


Va faan!

Nu ringde det på min dörr! Klockan halv elva?? I helvete att jag öppnar så dags! Inte för att jag nånsin öppnar om jag inte vet vem det är, men ändå... Nån måtta! Jag gissar på knäpp granne alt. valberedningen till styrelsen, det är stämma snart, så de jagar väl hysteriskt... Synd bara att jag alltid:
* sover
* duschar
* gör nåt annat som gör att jag absolut inte kan öppna.


Måndag igen..

Hemma efter middag i V-stan hos La Familia, hängde lite med Äpplet, som idag kommit på att han måste börja träna... Jag håller tummarna! :)

Har hållit koll på min lilla auktion under dagen, den ligger på 700 kr redan i alla fall, kul! Har budat lite själv också, det blev en weekendbag idag, och sen får vi se om det blir något mer! Roligt det här, en helt ny värld! :)

Imorgon blir det fullt upp hela dagen, kundmöte från 9 till efter lunch i Solna, sen coachningfrån 16 och sen annat möte inkl middag från 18! Just det, till det mötet skulle jag ta med vin....det höll jag på att glömma, får fixa innan jag går och lägger mig! 

Måste bara säga igen att min kamera i mobilen är så grymt bra! Det blir ju bara superbilder! Hmm, Spencer har faktiskt inte sånt där konstigt öga egentligen.... :)




Nu är det snart CSI!

Puss!

Min första auktion!




Har äntligen tagit mig tid att lägga upp min första Tradera-auktion, är SÅ nöjd med mig själv! :) Det är Spencers väska som får gå under klubban, eftersom han typ redan hade växt ur den när jag fick honom.... Hoppas, hoppas att det går bra! :) Håll tummarna!

Damn!

                                               image31

Kom på sent igår kväll att jag glömde att utnyttja presentkorten på Hötorgshallen som vi fick från jobbet för 1 år och 3 dagar sen.... Det sjuka är att JAG skickade ut ett påminnelsemail till hela kontoret för nån vecka sedan och meddelade att korten snart gick ut... Och så missar jag själv! Jag är ju helt otrolig....  Nu känner jag nästan att jag måste straffa mig själv och gå till Hallen och handla för 400 spänn ändå.... Fast, jag ska nog köpa skor istället....:)

Kan man längta efter regn???

Hittade dessa.....

     
 
stövlar på Viking Footwear och gillar dem så mycket att jag allvarligt funderar på att trampa på en spindel så jag får en anledning att köpa minst ett av paren....


Helen ringde förresten just och berättade att hon köpt 5 par ballerinas i Frankfurt för 600 spänn!!! Que??! Blir så avis!

Tillbaka!



Det blev Djurgårdsrunda med Rödluvan istället, riktigt länge och riktigt schysst. Fikade (en snabbis bara, jag bestämde att om man går mer än man fikar är det okej, och det gjorde vi absolut!) på Flickorna Helin Voltaire, jag käkade en macka med kycklingröra och Rödluvan satsade på världens största morotskaka. Kände oss riktigt hurtiga och mogna när vi fikade utomhus och kollade in blåmesar och hundar... :)

   Seriöst med blåmesar...  

 Rödluvan har just upptäckt att hennes värstingkamera på mobilen har zoom....:)


Just det, sen höll vi på att bli omkullsprungna av en galopperande häst också! Gick bra dock, men fan vad stora de är, havremopparna....


Hittade några bilder från i fredags!

 Jonas och Henke fightas om titeln som bästa Patrik Isaksson-imitatör..

Bästa Maja (som just blivit gruppchef, coolt!) och A-C, alltid på G för party!

 Jag och Jonas på Ljunggrens! (och det var ungefär vid den här tiden jag tänkte "Fan vad jag tål sprit!" ;)  )


Just det, idag har jag för tredje gången på ungefär en månad sett en kille på Söder som jag undrar om det är en gammal fritidskompis. Jag har verkligen ingen aning, men han är så jäkla lik honom! Det var en jäkligt kul kille, så om det är han är det ju lite synd om jag gått förbi honom (eller dansat förbi eftersom en av gångerna var på Ljunggrens....) tre gånger utan att säga nåt... Jaja, i den här takten kommer jag väl springa på honom nästa vefcka också så jag får väl säga nåt då...kanske.

Nope, om man skulle göra nåt nyttigt,  typ plocka ihop den rena tvätten som hänger överallt.. Känner mig inspirerad efter den trevliga promenaden! :)

Puss o kram!

Laddar...

...för att ge mig ut på promenad med Rödluvan, som iofs just har vaknat.

Har hunnit kolla buss-/tågbiljetter till vår tripp till Hässlehåla i maj, hoppas, hoppas att vi kommer iväg nu, det var alldeles för länge sen! Fick ny inspiration också av att träffa Snucke i veckan, det är inte ofta nu för tiden jag skrattar tills jag gråter! :)

Sitter nu och kollar på Sahara Hotnights på TV4, så schysst med starka tjejer!

Nope, in i duschen!

Kram!


Sorry...

                                                                              image21


Har varit ofattbart kass på att skriva de senaste dagarna, tiden räcker inte till! Übermkt på jobbet i veckan, och så har jag ju ägnat mig åt en massa viktiga saker, typ köpt in Singstar och Playstation till jobbet, viktigare blir det inte! :)
Vi hade inredningsmöte för nya lokalen igår på jobbet förresten, jag sitter i en referensgrupp som ska godkänna eller rata inredningskonsulternas förslag. Det blir så jäkla bra! Vi kommer ha det snyggaste kontoret i Marievik! Och det är förberett för Playstation och Wii-spel med stor tv i köket!

VI hade iaf pub på jobbet igår och invigde SIngstaret, mkt populärt! Dock lite oturligt, jag har ju de senaste åren undvikt uppträdande på kundfester genom att hänvisa till min tvivelaktiga sångröst, men jag är ju en sån tävlingsmänniska att jag igår inte kunde låta bli att köra ändå... Jag hoppas de har glömt på måndag att det inte lät så illa! :)

Efter puben utgång med Rödluvan, Jonas och Peter på Ljunggrens, där vi mötte upp Johan. Riktigt trevligt, men jag lyckades bli lite lurig, och kanske inte mitt allra bästa jag! Har fått äta upp det idag med träkepsen nedtryckt över skallen ändå till nu...

Gårdagskvällens inlägg, kom inte med visst!: Grey's!

Har äntligen tagit tag i städ och tvätt, och nu kommer belöningen; i soffan och med Grey's som sällskap! Hade i och för sig kunnat tänka mig sällskap i soffan också...;)

När jag var på väg från jobbet ringde min favoritskåning, Snucke! Han är i stan så nu blir det middag med honom och Rödluvan imorgon efter Singstar-inhandlingen! Så mysigt, vi ses alldeles för sällan! Blir kanske Entré på Folkungagatan, det var länge sen!

Sol igen!

Kom till jobbet som en dränkt katt imorse (tänk: tjejen i The Ring..), det tog typ 2 timmar att torka och sluta frysa. Men, nu är det lunch med Rödluvan och Helen, koreanskt idag tror jag! Och det är sol!

Dessutom har jag fått ytterligare indikation på att jag sitter på en liten guldgruva i min lilla lya, PLUS att jag fått godkänt på att köpa in Singstar till jobbet, så nu kan det fan inte bli bättre! (skulle vara om min lgt är färdigstädad när jag kommer hem då, men om inte Spencer fått tummar och lärt sig städa över natten är det nog inte mkt att hoppas på....)

Kram!

rapport...

Inte börjat städa än.....

Är det mitt öde att jämt vara proppmätt??

På väg hem från päronen efter stor middag som MOI lagat!Nej,inte MOI som i Moi Moi Mukulat som det där finska konstiga barnprogrammet utan som i JAG!:)Det var nån rätt som hette Snabba lådan men som tog en timme... Blev iaf supermätt,men nu när jag tänker på det kan det ha varit för de två mackorna med Philadelphia,kalkon och brie jag åt innan maten..

Lyckliga jag...

Kom just på att jag inte har nåt att göra ikväll! Helt otroligt, almanackan gapar tom och jag har massor av oplanerade timmar framför mig!

Fast, nu kom jag på att jag iofs behöver städa, tvätta, diska och dammsuga, så det blev inte så avkopplande ändå...
Äh, det blir asbra när det är klart! :) Ska kanske försöka fixa fram nåt att ha på mig på kundmötet på torsdag också när jag ändå håller på!

Nope, ett par timmar till nu!

Proppmätt...

..efter lunch med Maja. Jag käkade nachos med chilimarinerade räkor på Mexistället på B.Jarlsgatan, mmmm... Kan inte bestämma mig om jag redan nu har bränt min nytt-liv-plan, nachos är väl sådär, men räkor är väl bra!? Och i guacamole är det ju avokado = bra fett enligt Anna Skipper! ;)

Hjälpte pappa att bära in deras nya sänggavel innan lunch, höll på att sluta illa, han kunde väl sagt att den vägde ett ton så hade jag kunnat be nån stark kollega istället?? Jag är INTE gjord för saker som väger ton.... Skulle vara nån trevlig bil i så fall, och dem kan man kanske inte säga att man är gjord för om man inte har körkort?

Nä usch, nu blev det mkt matkoma-svammel här, ska ge mig ut och hämta te tror jag!

Ta hand om er!

//Ninus Pinus

Godmorgon!

Morgonens iakttagelser:
Höll på att komma försent till jobbet imorse. Varför? Därför att min buss hamnade bakom, håll i er nu, 20 hästar! På Stureplan!!! Helt sjukt, men roligt var det!

Träffade Äpplet på Roslagsgatan, men han var försenad och kunde INTE promenera med mig till jobbet. Dålig stil, tycker storasyster!

Vädret var trist idag, men jag hörde "I've got sunshine" i IPoden precis innan jag kom fram till jobbet, så jag är på rätt bra humör ändå!

Upptäckte förresten att jag nog fick lite färg i solariet igår ändå, ser liksom....smutsig....ut i ansiktet idag! Aldrig blir det riktigt bra! Ska jobba lite på det till after worken på fredag, då ska jag vara på topp! :)

Förresten, beställde outfiten nedan igår kväll, den kommer nästa vecka. Hoppas, hoppas att den blir bra!

Nope, dags att ta tag i das arbeit (eller nåt, jag har väl aldrig läst tyska!) och gå igenom mailen (sover mina kunder aldrig??).

Kram!

HAHAHA!

Pratar just nu med en sjukt kul kille på msn, har inte skrattat så mkt för mig själv på länge! Kan tänka mig att prata mer med honom! :)

Bröllop!

image20

Vad tror ni om den här outfiten till bröllopet jag ska på i sommar?? Min kusin Rosie ska gifta sig med sin tjej, skitkul!

Äntligen..

...lyckades jag ta mig iväg och sola! :) Jag är fan helt värdelös på det, har ett solkort på autogiro, så jag behöver ju verkligen gå dit för att det ska vara värt det. Men det är ju så TRÅKIGT! Det fånigaste är att jag solar på ett gym, och orkar inte gå dit för att SOLA! Att träna finns inte ens på kartan....

Har bestämt mig för att ta tag i min vår-kropp nu, promenera och smörja, sola och trimma. Det SKA fan gå i år! Det måste gå, jag har ju köpt tusen par korta shorts som kräver sina ben, sin bränna och sin häck...:)



Sa jag förresten att middagen hos Tommy igår var super? Frida var där också och vi åt så mkt lax att jag knappt orkade rulla hem efteråt....

  Sötaste Tommy! :)

Niklas - när ska vi hinna höras???

Kram!


Stan,igen.:(

På väg till Tommy för laxmiddag.Trevligt,o det är ju grymt väder,men hade hellre slagit rot på landet i skogsbrynet!Fick nog lite färg faktiskt!:)Från Alvedon till filmjölk kanske..:)

Min sötaste!

Åh, fick just en bild (där det ser ut som om mina ögon är på väg ut) på min gulligaste vän Helen!



Hon fick ny tjänst på jobbet idag (många grattispussar!), så jävla bra!

Och här kommer en annan bild, på Rödluvans kille Jonas:



Haha, hans partymin!

I övrigt är jag rätt slut idag. Nya kunden satte igång på allvar, med massvis av nytt och tusen saker mer att göra. Jobbdagens bästa var att Helens tjänst meddelades, samt sushin till lunch! Men det mesta andra var jobbigt.
Efter jobbet var det rask gåmarsch till livscoachen (japp, jag går hos en livscoach, inte för att jag har issues utan för att jag har en plan på att bli världens bästa människa inom kort! :) ) och därefter (efter att den rara Ewa öst beröm för mitt mod när jag piercade tungan) hem för att packa ihop mig och Spencer och ge sig iväg till päronen. Puh! Jag hade hur mkt packning som helst, Äpplet fick komma och möta mig vid bussen...:(

Men, nu är jag hos päronen och ska hoppa i lådan så att jag förhoppningsvis kommer upp astidigt imorrn, vore schysst att vara på jobbet 7. ...HAHAHA, det har typ hänt en gång på mina sju år på jobbet! Men, nån gång ska ju va den andra, som man säger...:)

Förresten! Glömde ringa Niklas fast vi hade bokat tid...det var ungefär när jag packade in Spencemeister i bussen som jag borde ringt honom.... FÖRLÅT! Vi tar igen det, snart! :)

Kram på er, imorgon ska jag till landet med Rödluvan och Helen, superkul!

CSI!

Efter att ha stannat i sängen och pratat i telefon till kl 15 idag for jag runt som en galning för att hinna fixa till mig och hemmet lite grann innan den obligatoriska päron-middagen i Vasastan. Det var väl iofs inte mer än rätt att jag åkte dit eftersom jag snott mammas SL-kort medan de var i Sälen. Äpplet var trött och kom inte dit. Inte så konstigt kanske när han hängt med släkten sedan i torsdags?! Jag skulle också ha varit trött! 
 Till middag blev det carbonara, men som vanligt när pappa gör den tog han sidfläsk eller vad det heter istället för bacon. Det irriterar mig, man kan ju inte äta de där fettbitarna! Nä, knaperstekt bacon ska det vara, mmm...

Kom ihåg att messa Niklas på hemvägen, missade det igår, men nu ska vi höras ordentligt i veckan, roligt!

Utgången igår var förresten kul, Fredde o Fadi var med, och Fadis kusin med DJ-kollega. Jag hade tänkt gå hem tidigt, men kom ändå inte loss förrän vid 3... typiskt mig, och TYPISKT när jag är ute med Fredde. Han gör verkligen inte gott för min kassa karaktär!
Bilder på Fredde o Fadi:

   

Haha, inte deras bästa sidor, kanske! ;)

Förresten fyller min  käre lille sambo Kung Spencer 1 år idag! (ballonger och serpentiner!) Han har fått två nya leksaker (samtidigt som jag slugt snodde två av hans gamla äckliga råttor och slängde dem) och en extra kalkonskiva idag. Mkt lyckat firande om jag får säga det själv. Han är så överväldigad att han har somnat....



Nope, om man skulle ta och koka en ny kopp Rooibos Persika Passion och engagera sig lite i outfiten till jobb + kundevent imorgon.  Tror det blir den kortärmade Hm-blusen och stuprör, det borde väl funka för boule??


Åh nej, en dag kvar!

Hu, ska ledigheten alltså ta slut nu? Jag känner mig inte riktigt redo att gå tillbaka till jobbet, trots att jag har roligt kundmöte med boule och middag imorgon e.m.-kväll. Vet inte hur jag ska orka, var ute igår igen, trots att jag hade bestämt mig för att vara hemma. Men, så ringde Fredde och tjatade, så det blev ändå utgång, kom hem efter 3 någon gång.

Åh, känner mig helt slutkörd, inget bra sätt att avsluta ledigheten på. Funderar allvarligt på att be om ledigt lite mer, känner att mitt arma inre behöver det. En riktig semester! Ska man behöva vänta till juni på det?? Då ska jag med La Familia till Lissabon, ska bli så himla mysigt! Har inte semestrat med familjen sen jag var 22 eller så.

Nä, om man skulle ta tag i dagen då. Frukost vore trevligt, får bli fil idag, har glömt köpa mackor..

See you!

Nyttig!

Efter diverse blandade sorters alkohol och massor av sömn i helgen bestämde jag mig imorse för att ta hand om mig och mitt förfallna hem. Har lyckats städa, torka golven,  gått ut med glasflaskor, tagit stora Söder-promenadrundan, och äntligen skickat över bilderna från mobilen, hittade den här gamla partyklassikern:




Fantastiskt bra kvalitet... SÅÅÅ skönt med en mobil med BRA kamera nu istället för det där gryniga helvetet..


Nu då?

Hemma igen efter tur på Söder; Systemet, köpte nya Absolut Pear, ska komma på nån riktigt schysst drink att svänga ihop med den till festen imorgon! (ALLTID denna vodka). Sen blev det en liten tur in på Bönor & Blad för att köpa ett te till mig (Rooibos Persika Passion) och ett påskte i present till värdinnan imorgon. (ta det lugnt, jag köpte en flaska rött också!)
Lyckades inte hitta något att ha på mig, men kom på att jag ju kan ha Madonna-HM-klänningen som jag inte använt än:



Köpte till ett skärp så att det blev som på bilden, jättefint faktiskt!

Hur som helst, sen åkte jag till päronen för att hämta ett SL-kort, och blev glatt överraskad av att de stoppat i en liten peng i kortfodralet! De är í Sälen över påsk så vi ses inte i helgen. Men, jag undrar om jag ändå inte hellre skulle fått ett påskägg? Nostalgi, liksom...:)
Fredde ringde förresten när jag var ute och åkte, vi ska försöka hitta på nåt i helgen, får se om det blir redan ikväll. Går man förresten ut på Skärtorsdagen??
Och, på lördag ska jag bruncha med Tommy, ska bli super, känns som om det är länge sen  vi hann ses! Han är min bästa "manliga synvinkel". Dock ärlig på gränsen till brysk ibland... Men det är väl nyttigt när man är så naiv som jag ibland...:)

SOL!

Åh, vad mysigt med solen, trots att jag vet att det är kallt ändå...  Laddar nu för att ge mig ut på stan, men först frukost, skorpor med Mini-Lätta och stor kopp te, Södermalmsblandning från Bönor & Blad i Ringen...:) Är man patriot så är man!
Men, nu måste jag kolla hur länge Systemet har öppet idag!

LEDIG!!!!

Tog en spontanledig dag imorgon, när det ändå är halvdag. YES, mitt bästa beslut sen jag köpte mina vårstövlar! ;)
SÅ ofattbart skönt att kunna hänga i soffan utan stressen av måsten att ta tag i innan morgondagen...

Ikväll har Rödluvan varit här, vi köpte hem canneloni och Pasta de la Casa från Därmedpasta, käkade självklart alldeles för mkt och jäste bokstavligen medan vi kollade på Stockholm Live bl.a.

ÄLSKA
Johan Glans, David Batra och den grymma Bamse-imitatören!

Hmm, undrar om man skulle ta och shoppa lite imorgon till festen på fredag? Vore ju nice med nåt nytt, annars gillar jag ju iofs min vit/grårandiga kortärmade blus som jag fick hem för nån vecka sen.



Jag gillar verkligen den lilla puffen på ärmen, och den är grym ihop med stuprör! Apropå få hem förresten... Idag fick jag hem en svart väst från HM, jättefin, bara det att jag ju hade beställt den ihop med en svart kostym, som kom tidigare, och som inte alls funkade, så jag måste skicka tillbaka den! Så nu är ju västen helt värdelös! Suck, hatar sånt!



Jaja, nu, American Idol och sen hopp i lådan!

Natti!

Full fart mot helgen!

Bara 1.5 dag kvar till ledigheten, tjohoooo!

Känns jäkligt bra eftersom jag var på sjukt dåligt humör igår efter jobbet pga den jäkla kylan! Jag var helt stelfrusen när jag kom hem och var tvungen att byta till både varmare stövlar och jacka innan jag kunde ge mig ut igen! Men, idag är det lite varmare, lite soligare, och mycket gladare!

Kör varmare kläder idag ändå, den här fast med lila och svarta rutor, lila skjorta och mörkblå Dieselstuprör:



Riktigt skönt, trots att det är mot mina principer att "backa" när jag väl börjat ha tunnare kläder på våren! :)

Den jobbigaste dagen på länge!

Har varit helt död hela dagen efter att ha vaknat kl 3.30 av att Spencemeister hade party i hela lägenheten... Jag tror fasiken att han flyttade möbler till och med! Hu, helt slut...

Annars har jag faktiskt gjort klart både mitt och semestrande kollegas jobb för idag och vete fasen vad jag nu ska ägna resten av dagen åt. Hämta nytt te till att börja med i alla fall!

Försökte nyss styra upp Grey'skväll med D imorgon, men det krockade visst med hockeyn så det får bli till att kolla med Rödluvan istället. Inte kattskit det heller! :)

Monday, monday...

Jaha, efter ännu en grymt solig helg var det då måndag igen... Kom iofs på igår när jag skulle sova att det är kort vecka, ett super-faktum som jag helt hade förträngt! Sååå skönt! Nu känns det verkligen helt okej att det är måndag (iofs snart slut på den, men ändå..) Fick jobba lite extra i och med ledigheter på avdelningen, men eftersom jag haft fånigt lite att göra ett tag känns det helt ok! Firade att det var måndag med att luncha på Mex-stället på Birger Jarlsgatan, nachos med räkor, mmmm...
Var förresten ute i fredags, först skulle jag bara träffa D, men sen "råkade" det bli utgång med Rödluvan, vilket sedan utökades med Fredde, Kottarna och Exet, en riktig reunion alltså! SÅ himla roligt, länge sen jag träffade dem allihop!

Fick hem en sändning från HM samma dag också, så invigde en ny skjorta/blus, den här:



Nåt måste ha varit rätt på den, för JÄKLAR vad populär den blev! :)

Avslutade kvällen med hämtmat från McD som jag levererade hem till D. Mäkta poppis! Grabbar är så lätta...;)

Kungen av SoFo, Spencer...

Kungen av SoFo, Spencer...

Jaja...eftersom han ändå ligger tvärs över tangentbordet kan jag ju lika gärna presentera min medskribent...:)

Testing, testing...

Så, efter månader av runthoppande på blogg.se måste jag ju testa detta fantastiska själv....:)

RSS 2.0