Erkännande - jag är beroende

* Av att åka taxi
* Av te
* Av pocketböcker
* Av modemagasin
* Av bloggar

Men mest av att åka taxi. Jag levde min dröm när jag bodde i Spanien och betalade mindre för att ta taxi till skolan än att åka buss... Jag måste ta upp detta med någon. Går taxiberoende att bota med KBT? Allt går väl att bota med KBT?





Mys med familj

S jobbar sent, så jag har passat på att ägna kvällen åt den andra delen av min familj. Päronen bjöd på mat (Äpplet var förstås där och gratisåt, Mamma skrattade nästan jag frågade om han skulle dyka upp), men tyvärr blev det lite tokigt: jag hade informerat om min stenhårda LCHF-diet, nu kör vi så det ryker fram till Thailand, och bett att de skulle laga något där jag kunde byta ut eventuella kolhydrater mot grönt.

Vi fick tortellini.

Ny omöjlig mobil!



Efter att ha suckat och stönat över min kassa jobbmobil gav jag i veckan slutligen upp när den inte ens ville skicka sms längre. S tog ridderligt reda på ett sätt att rädda situationen, och ordnade en Xperia till mig. Den är fantastisk, tror jag, för jag förstår den inte över huvudtaget än, men jag når nog snart dit!

Jag kan i alla fall spela spel på den, så nästa steg är väl att lära sig läsa mailen....:)

Detta har hänt...

* Vi kan äntligen laga mat! Nu är det bara resten kvar...

* Spencer åt upp ett presentsnöre eller liknande, så ett antal sömnlösa nätter har nu äntligen blivit sömnfyllda, och Spencer ser ut som en nakenkatt och har sjukt stort ärr på magen. Inga vidare men verkar det dock bli.

* En jäkligt hemlig grej som jag kanske tar bladet från munnen gällande om ett tag... Men inte än. Det tar i alla fall upp de flesta av mina tankar just nu. Håll tummarna för mig nu!

RSS 2.0