Valencia!

Den 4-8 juni sticker jag och favorit-Helen till hennes gamla studentstad Valencia för några dagars shopping, sol, sight seeing och god mat. Fantastiskt att få lite spansk känsla igen!

Nu dags för sängen!

Buenas Noches guapos! ;)

Nu drar det ihop sig!

Imorse lämnade jag kaoset och alla flyttlådor här hemma och tog det numera ganska bekanta tåget till Strängnäs. Där hämtade min blivande sambo upp mig för vidare färd till IKEA i Västerås. Tydligen ska detta pyttelilla IKEA-varuhus ha landets bästa köksnissar, så jag var ju tvungen att följa med.

Fem timmar efter anländandet var vi med kök, matsalsmöbler, garderob och diverse småplock. Köket blev ännu bättre än vi hade tänkt oss, med frys med ismaskin...:)

På lördag går flyttlasset till Årsta, det ska bli så skönt att få det gjort! Först ska bara ytterligare 20 flyttlådor fyllas...

Bakslag och små underverk!

Har fightats mot en jobbig huvudvärk sedan i lördags, och igår gick det finemang ända till kvällskvisten, men imorse slog den till med full kraft... Inte kul! Men, efter att ha grävt ner mig under täcket för att slippa ljud och ljus ett tag är jag nu på benen igen!

Och tur är väl det för imorse kom hon äntligen!!! Den nyaste lilla prinsessan i stan, Lilla Fröken Trygg! :) Ikväll ska jag därför äntligen få överlämna min stora kasse med presenter som inhandlats i omgångar sedan i julas... Så roligt!

Sofie.... det finns inte ord för hur fantastisk du är! Grymmare mamma finns inte! (utom min då, möjligen...)

SÖS - watch out! Ikväll kommer Söders coolaste Tanter på besök!

Flyttandet har börjat! (nostalgi i källaren)

Eller ja, kanske inte flyttandet, men i alla fall förberedelserna.
I lördags ägnade jag och Helen förmiddagen och en del av eftermiddagen åt ambitiöst rensande, packande och slängande i min sunkiga källare. Vi fyllde grovsoprummet med kuddar, kläder, gosedjur och allehanda saker som jag undrar varför jag sparat. Hur trevlig är till exempel en brödrost som stått helt öppet i en källare i flera år?? Ut med det bara!

Vi hittade också ganska roliga ögonblicksbilder från mina tonår, i form av diverse kåserier och berättelser. Jag närde en författardröm och skrev överallt där jag kom åt.
Här kommer ett exempel:

"På stapplande klackar stod vi där, i vita studentliknande klänningar, i aulan. Med en vuxen känsla i kroppen efter klassresan till Kreta, där dagarna ägnades åt historiska sevärdheter och nätterna åt vuxenaktiviteter... Vi kände att framtiden var vår och att livet låg för våra fötter. Att framtiden bestod av tre år på Kärrtorps Gymnasium en kilometer bort, var en helt annat sak..."

Förutom dessa fantastiska rader fanns bland annat mina kollegieblock från mitt år i Malaga, fullskrivna av hoppfullhet gällande min första seriösa pojkvän, som jag lämnade hemma när Europas sydkust skulle utforskas. Det är lustigt att man helt glömt de där enorma känslorna som man då trodde skulle finnas kvar hela livet. Minst!
Herrn ifråga är förresten nybliven pappa, enligt vad de gemensamma vännerna meddelat. :)

Nu är det dags för sängen, och att drömma om den nyaste "mannen i mitt liv". Förhoppningsvis är den tanken denna gång lite mer realistisk än mina drömmar som 18-åring...:)



En månad!!??

Jag vet inte hur det gick till, men bloggen är inte längre en del av mitt  för tillfället lätt hysteriska liv... :)

Helen, min söta söta Helen, sa någon gång i förra veckan (tror jag, dagar och veckor flyter ihop för tillfället) att jag MÅSTE skriva om flytten.
Japp, nu bär det av. Jag lämnar om en månad mitt hatälskade Södermalm för samboliv i Årsta. Papper skrevs med darrande händer under för ett par veckor sedan och nu är vi snart stolta ägare till en underbar (men skruttig) 3:a på 77 kvadrat, med inglasad underbart stor balkong och klädkammare... Resten av rummen känns inte så viktiga...:)

Idag var det visning på min lägenhet, och förhoppningsvis går det bra, jag litar på duktiga M som håller i den biten. Synd att hon inte håller i försäljningar i Strängnäs också!

För övrigt 1: Ny tjänst på jobbet, massor av roligt att ta tag i, nu får jag äntligen grotta ner mig i kundnöjdhet, intäkter och utveckling, allt det där jag önskar hanns med på min gamla tjänst, men som det aldrig fanns tid och plats för! Äntligen!

För övrigt 2: Väntar på spänning på nytillskottet i Familjen Trygg, blir det kille nr 5 eller en liten prinsessa? Presentkassen står på jobbet och blir fullare och fullare. Har svårt att behärska mig när det gäller Fie:s små raringar...:)

För övrigt 3: Spenderar kvällar och nätter i Strängnäs för tillfället, med tanke på visningarna. Spencer kan ju inte gärna vara där då, så det blir upp på mornarna för att sitta i bilen kl 5.00 och sedan vara på jobbet till 17.... Nice. Men vad gör man inte...

Nu ska jag visst åka och köpa kebab, rapporterar båtfixande blivande sambon! Ha det!

RSS 2.0