Seinfeld som godnattsaga...

..innan jag ska hoppa i lådan!

Hysteriskt på jobbet, ofattbart mycket som rasar in och där får jag stå med händerna över huvudet och försöka att inte drunkna i alla mail, papper, telefonsamtal... Hann i alla fall med lunch med Helen idag, jag hade för en gångs skull gjort matlåda (fiskpinnar, potatismos, remouladsås), på taket på jobbet, riktigt schysst, vi ser ju aldrig varann där, känns det som!
Satt kvar på jobbet tills hela kontoret släcktes ner, det kändes som om det kanske var en hint om att gå hem, men så var det nån jäkel som hittade lysknappen, så jag blev kvar en timme till...

Blev bjuden till öl på tvenne platser på Söders Höjder, men drack choklad med mjölk ur maskinen på jobbet istället för öl ur maskinerna på Medis... Vet inte, men det känns inte som om mina prioteringar är klockrena.

Upptäckt nyss en ny dålig sak med att vara i princip blind: Hade just tagit ut linserna när jag tappade ett piller på badrumsgolvet. Försökte hitta det, men det var ju lönlöst när jag knappt såg golvet... Fick en jobbig inre bild av Spencer, ätandes pillret varefter han faller i något slags koma... Så, det blev till att springa ut och hämta glasögon och krypa på golvet...:) Pillret upphittat, lugnet återställt.

Förresten fick jag höra på Apoteket vid uthämtandet av ovan nämnda piller att jag bör använda flourtandkräm när jag äter dem. VA?? Vem använder INTE flourtandkräm år 2007? FINNS det överhuvudtaget annan tandkräm än den med flour? Möjligen för 2-åringar då, kanske... Underligt uttalande...

Nope, om man skulle avrunda socialiserandet på MSN och knyta sig. Det är ju en dag imorgon också, sägs det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0